StiriVideos

David Beckham canta Oda Bucuriei de Bethoven intr-un clip promotional pentru Samsung GALAXY Note

David Beckham, ambasadorul oficial Samsung al Jocurilor Olimpice 2012, din Londra, este protagonistul unui videoclip exceptional in care fotbalistul demonstreaza specificatiile unice ale lui Samsung GALAXY Note.

Videoclipul prezinta talentul incredibil la fotbal al lui David Beckham, in timp ce acesta reproduce „Oda bucuriei” de Beethoven prin lovirea unor mingi de fotbal de un perete inalt de 4.5 metri format numai din tobe.

Sunt încântat să colaborez cu Samsung Electronics în postura acestuia de sponsor oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012 în oraşul meu,” a declarat David Beckham.

„Sper ca toată lumea să se bucure şi să aibă o experienţă a Jocurilor Olimpice aşa cum nu a mai avut până acum,” a mai adaugat fotbalistul.

httpvh://youtu.be/Xn8jkyu88bw

[showhide]

Ambasador al Jocurilor Olimpice, David Beckham îşi prezintă talentul incredibil cu ajutorul lui Samsung GALAXY Note

Pregătiţi-vă să luaţi parte la Jocurile OIimpice Londra 2012 cu Samsung GALAXY Note!

 

Samsung Electronics Co., Ltd, unul dintre liderii globali în tehnologia de comunicaţii wireless şi sponsor al Jocurilor Olimpice Londra 2012 şi al Jocurilor Paralimpice, a prezentat un nou videoclip exclusiv, al cărui protagonist este renumitul sportiv David Beckham, ambasadorul oficial Samsung al Jocurilor Olimpice Londra 2012.

Videoclipul, care demonstrează specificaţiile unice ale GALAXY Note, prezintă talentul incredibil la fotbal al lui Beckham în timp ce acesta reproduce „Oda bucuriei” de Beethoven prin lovirea unor mingi de fotbal de un perete format din tobe, cu o înălţime de aproximativ 4,5 m. Beckham foloseşte display-ul mare al GALAXY Note pentru a-şi plănui mişcările. Mai mult, acesta foloseşte S Pen pentru a da un autograf pe o fotografie şi o postează pe pagina lui Facebook.

„Sunt încântat să colaborez cu Samsung în postura acestuia de sponsor oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012 în oraşul meu”, a declarat Beckham. „Sper ca toată lumea să se bucure şi să aibă o experienţă a Jocurilor Olimpice aşa cum nu a mai avut până acum.”

De asemenea, Samsung va oferi pachetul de upgrade Premium Suite tuturor utilizatorilor de GALAXY Note pentru o mai bună experienţă a acestora când folosesc dispozitivul. Pachetul de software Premium Suite include aplicaţii avansate de scriere, instrumente menite să sporească productivitatea şi upgrade Android 4.0. Update-ul a fost lansat în Germania pe 10 mai şi va fi introdus treptat şi în celelalte regiuni.

GALAXY Note introduce o nouă categorie revoluţionară de dispozitive mobile. Păstrând portabilitatea unui smartphone, display-ul mare captivant şi abilităţile avansate de scriere, oferă noi posibilităţi de creare, redând şi împărtăşind conţinut cu spontaneitate într-un mod unic. GALAXY Note continuă să câştige popularitate în rândul utilizatorilor, recent depăşind 5 milioane de unităţi vândute la doar cinci luni de la lansarea sa.

Samsung, partenerul Jocurilor Olimpice pentru echipamentul de comunicaţie wireless în întreaga lume, va prezenta cele mai nou smartphone-uri, inclusiv GALAXY Note, în Satul Olimpic (Olympic Village) şi în Londra pe durata Jocurilor Olimpice Londra 2012 şi a Jocurilor Paralimpice.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!