LaptopuriSmartphonesStiriTableteTech

Top 12 Gadgeturi din 2012 (Cele mai importante gadgeturi din acest an pe segmentul mobile)

top 12 gadgeturi din 2012

Ca orice website de tehnologie care se respecta, Gadget Talk Romania va prezinta la final de an, topul celor mai apreciate sau mai importante gadgeturi din 2012, in viziunea noastra. Top 12 Gadgeturi 2012 arata dupa cum urmeaza:

locul 1 gadget talk romania samsung galaxy s3

1. Cu vanzari de peste 30 de milioane de unitati (telefoane) in 2012, pe locul intai in viziunea noastra se claseaza smartphone-ul Samsung GALAXY S3 (GT-I9300).

locul 2 gadget talk romania apple iphone 5

2. Apple iPhone 5 se claseaza pe locul doi in topul nostru doar pentru ca, la fel ca toti fanii acestui brand, la randul nostru am fost dezamagiti de lipsa de noutati (lipsa procesor quad core, rezolutia ecranului mai mica de 1280×800 si altele).

locul 3 top 10 gadget talk romania tableta nexus 7

3. Tableta Google Nexus 7 produsa de Asus ajunge pe locul trei in topul nostru, deoarece raportul calitate/pret face ca acest device sa fie unul din cele mai dorite gadget-uri din 2012.

macbook-pro21

4. MacBook Pro cu display Retina probabil unul din cele mai ravnite laptopuri la acest moment pentru incredibila lista de componente hardware: procesor Intel Core i7, 16GB de RAM si o rezolutie de 2880×1800 pixeli.

locul 8 top 10 gadget talk romania tableta apple ipad mini

5. iPad Mini deoarece Apple ne-a surprins cu aceasta decizie de a lansa un model iPad de dimensiuni reduse care sa concureze atat la pret cat si la functionalitate cu tablete precum Galaxy Tab, Kindle Fire, Nexus 7 si altele.

HTC One X Alb

6. HTC One X modelul de varf al producatorului taiwanez. De curand a fost lansata o versiune upgradata a acestui model denumit HTC One X+ (se claseaza doar pe locul 6 in topul nostru din doua motive 1 pentru ca nu are suport pentru microSD si doi, faptul ca HTC a lansat al doilea model de One X pentru a rezolva problemele bateriei).

Lansare Asus PadFone 2

7. Asus Padfone 2 unul din putinele device-uri de top de pe piata ce imbina un smartphone, o tableta si un notebook intr-un singur device.

tableta amazon kindle fire hd 7 inci

8. Tableta Amazon Kindle Fire HD pentru ca este una din cele mai accesibile tablete de pe piata in acest moment, oferind in acelasi timp specificatii aproape premium.

telefon-android-Motorola-Razr-i-Intel-Atom

9. Motorola RAZR i primul smartphone cu Android echipat cu un procesor Intel Atom (practic il putem denumi debut oficial pe piata de smartphone chiar daca Lenovo au fost primi care au scos un smartphone cu Android si chipset Intel la inceputul anului).

spate noul iPad

10. Tabletele iPad 3 si iPad 4 prind ultimul loc in topul nostru. O sa ne intrebati de ce impreuna pe acelasi loc. Ei bine, pentru simplul motiv ca Apple a transformat lansarea tabletei iPad din 2012, intr-un fiasco. Compania a fost nevoita sa scoata o a doua tableta (iPad 4) la doar cateva luni distanta si asta din cauza unei proaste managerieri, atunci cand au decis lista de componente hardware pentru iPad 3 (din punctul nostru de vedere, nici iPhone 5 nu a fost departe de un asemenea dezastru).

consola sony playstation vita psp

11. Sony PlayStation Vita (PSP) din punctul nostru de vedere este consola anului, chiar daca in 2012 a fost lansata si consola PlayStation 3.

tableta microsoft surface

12. Tableta Microsoft Surface cu Windows 8, deoarece am considerat ca nu putea sa lipseasca din acest top, chiar daca pretul de comercializare este unul exagerat, iar ca si disponibilitate romanii mai au de asteptat pana la anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!