Stiri

Nokia EOS va fi o combinatie intre Lumia 925 si Pureview 808

Nokai EOS

Recent, compania Nokia a lansat un numar de 3 telefoane, dar nici unul din ele nu a fost Nokia EOS, telefonul pe care multa lume il asteapta cu nerabdare.

Conform unei surse care a avut in aceasta saptamana ocazia sa vada noul Nokia EOS (cel putin asa sustine), acesta spune ca telefonul arata ca o combinatie intre Nokia Lumia 925 (anuntat recent cu rama din aluminiu) si Nokia Pureview 808, cu camera de 41 megapixeli. Ecranul telefonului, unul WXGA AMOLED, are aceiasi diagonala de 4.5″ la fel ca Lumia 925 / Lumia 928.

Telefonul EOS este la fel de mare si de gros ca si Lumia 920, dar ceva mai usor in mana si mai subtire catre extremitati. Pe partea din spate in dreptul lentilei, camera de pe EOS vine cu blitz Xenon ceva mai mic in dimensiune fata de Nokia Pureview 808 si doua LED-uri (unul alb pentru luminozitate la inregistrari video si unul rosu pentru a ajuta pe partea de autofocus, la fel cu cele de pe 808).

Aceiasi sursa pretinde ca a vazut o aplicatie noua pe telefonul EOS, denumita Nokia Pro Camera care aduce suport pentru autofocus manual, ceea ce inseamna ca posesorul telefonului va putea controla lentila telefonului prin aceasta aplicatie.

Toate aceste informatii sunt la nivel de zvon, asa ca, va sugeram sa tratati aceasta stire ca atare. Vom reveni cu detalii despre Nokia EOS pe parcurs.

Un comentariu

  1. Se pare ca Nokia EOS va avea camera de 41MP, la fel ca Nokia 808, si va fi lansat in aceasta vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!