StiriTablete

Tabletele Apple iPad 5 si iPad mini 2 ar putea avea un aspect asemanator

ipad5-ipad-mini-2-tablete

Noile tablete ale companiei Apple – iPad 5 si iPad mini 2 ar putea avea un aspect asemanator, conform fotografiei (de mai sus) impartasite pe o retea de socializare din China si republicata de site-ul Nowhereelse.

Apple iPad 5 va beneficia de acelasi design (aspect) cu al primei generatii de iPad Mini, colturi si margini usor rotunjite, difuzoarele amplasate in partea inferioara a tabletei, inconjurand portul lightning connector (usb), iar partea frontala va suferi si ea modificari, rama noului iPad 5 va fi mult mai subtire. Tableta iPad Mini 2 se zvoneste ca va benficia de un display (afisaj) Retina. Deocamdata nu avem informatii care sa confirme ecranul Retina si nici rezolutia ecranului, care ar putea fi HD (1280×800) sau Full HD (1920×1080).

Deoarece, nici un site de specialitate nu a confirmat pana in prezent atutenticitatea acestei fotografii, va sugeram sa tratati informatia ca pe un zvon. Chinezii sunt recunoscuti pentru ingeniozitatea lor de a produce copii ale unor branduri originale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!