BreakingSmartphonesStiri

Google Nexus 5 zarit in clipul de prezentare a statuiei pentru Android 4.4 KitKat

Google Nexus 5

Google Nexus 5 zarit pentru prima data, cu aproximativ o luna de zile inainte de lansarea oficiala, chiar intr-un videoclip oficial postat de Google.

In urma cu cateva ore Google Inc a anuntat noua versiune de Android 4.4 KitKat (nu va mirati, nu e nici o greseala, Google a decis sa nu mai anunte noua versiune sub denumirea Android 5.0 Key Lime Pie) si odata cu acest anunt, a postat pe canalul sau de YouTube si un filmulet cu evenimentul de dezvelire a statuiei din fata sediului Google Android.

Ce le-a scapat insa, celor de la Google, este faptul ca unul din angajatii sai, a filmat acest eveniment cu un smartphone Google Nexus 5, care arata exact ca si tableta Google Nexus 7 2013 (acelasi design pe spate cu logo-ul Nexus imprimat vertical), iar daca aruncam o privire mai indeaproape observam ca telefonul, pe care angajatul Google il tine in mana are logo-ul LG in partea de jos (stanga in poza). Se pare ca Nexus 5 va avea la baza configuratia / design-ul lui LG G2, la fel cum anul trecut Nexus 4 a fost construit dupa LG Optimus G.

Imaginile ce le vedeti, sunt capturi de ecran din videoclipul postat de Google pe YouTube, dar imediat retras, dupa ce s-a aflat de greseala comisa.

Update: Cineva a reusit sa descarce clipul de pe YouTube si sa il incarce din nou, dupa ce Google l-a retras.

nexus5

httpvh://youtu.be/iuFMQ3b1hgw

sursa PocketDroid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!