StiriTechTelecom

RCS & RDS anunta noile abonamente Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000

Astazi, liderul de piata pe partea de Internet a lansat noile abonamente Digi Net Fiberlink 500 si Digi Net Fiberlink 1000, ce vor intra in vigoare din luna noiembrie.

Noile abonamnete vor fi disponibile in peste 150 de localitati din tara, aici includem atat zonele urbane (oras), dar si zonele periferice si rurale. Compania va oferi internet cu viteze de 500Mbps si 1Gbps (1000Mbps), ca urmare a investitiilor continue in noi tehnologii si in extinderile permanente ale retelelor de fibra optica.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 va costa 49 lei si va fi disponibil la contractare din data de 1 noiembrie, clientii avand posibilitatea de a efectua precomenzi, incepand din data de 15 octombrie, in timp ce abonamentul Digi Net Fiberlink 1000 va costa 59 lei.

„Cu aceasta oferta vrem sa pregatim utilizatorii pentru viitor. Informatia ajunge in dispozitivele utilizatorilor de pana la 10 ori mai rapid decat pana acum, iar internautii au practic acces, in acest moment, la viteze ce le vor asigura nevoile actuale si viitoare de comunicare. Cu noile Fiberlink 500 si Fiberlink 1000, ce permit acces la viteze de download de pana la 500 Mbps, respectiv pana la 1000 Mbps, abonatii Digi se conecteaza astazi la viteza viitorului!”, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare al RCS & RDS.

Mai multe detalii despre oferta RCS & RDS, cat si doua teste video cu viteza de descarcare si o comparatie intre noile abonamente, toate le gasiti pe site-ul operatorului.

2 Comments

  1. Cel mai rapid internet din țară … chiar dacă nu ești Horia Brenciu :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!