SmartphonesStiri

Samsung Galaxy Round anuntat in Coreea cu ecran Full HD curbat de 5.7″

La doar cateva ore de la primele imagini de presa aparute online, Samsung Electronics a decis ca e mai bine sa faca oficial primul smartphone cu ecran curbat din lume – Samsung Galaxy Round.

Samsung Galaxy Round este dotat cu un ecran Super AMOLED de 5.7 inch si rezolutie Full HD (1920×1080), are un procesor quad-core de 2.3GHz, 3GB de RAM, o camera foto de 13 megapixeli, baterie de 2800 mAh, WiFi, LTE-A si sistemul de operare Android 4.3. Specificatiile sunt oarecum similare cu ale phablet-ului Samsung Galaxy Note 3, pana si spatele telefonului este realizat din piele cusuta pe margini.

Pe partea de software, Samsung Galaxy Round beneficiaza de o serie de functii speciale, cum ar fi: Roll Effect – ce ii permite utilizatorului sa verifice, ora exacta, data, apelurile pierdute sau nivelul bateriei. O alta functie ar fi Gravity Effect – care permite o interactiune vizuala cu ecranul curbat prin inclinarea telefonului. Bounce UX permite controlarea music playerului, iar Side Mirror este o functie care te lasa sa accesezi continutul foto / video doar prin simpla inclinare a dispozitivului spre stanga sau spre dreapta.

Samsung Galaxy Round

Telefonul Galaxy Round va fi comercializat de maine, 10 octombrie pe piata din Coreea de Sud in varianta Luxury Brown (maro) la un pret deocamdata nespecificat. 

httpvh://www.youtube.com/watch?v=UIEExKSjWi4

3 Comments

  1. Pare sa stea mai bine in mana decat Note 3, dar nu stiu cat de comode vor gesturile laterale pe un ecran curbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!