StiriTVVideosXBOX

Prima reclama din campania publicitara a consolei Xbox One, pare rupta din filmele Hollywoodiene

xbox one

Cu o luna (22 noiembrie) inainte de lansarea oficiala a noii console Xbox One, Microsoft incepe in forta o campania publicitara invitandu-ne prin intermediul unui videoclip, parca rupt din scenariile hollywoodiene science-fiction, la acest eveniment. In videoclip apar personaje ca Spock ( – Star Trek Into Darkness), un zombie din Dead Rising 3, Steven Gerard (jucator si capitanul echipei FC Liverpool), super masina McLaren F1 din jocul Forza Motorsport 5 si alte cateva personaje, care indeamna utilizatorii de consola Xbox, sa participe la lansarea de la sfarsitul lunii noiembrie.

Aceasta campanie publicitara debuteaza duminica seara in SUA, pe canalul de televiziune NBC, in pauza unui meci de fotbal american (NFL).

„Reclamele au fost concepute pentru a celebra ingeniozitatea companiei prin care aduce impreuna cea mai buna experienta de gaming cu tot ce e mai bun din punct de vedere al entertainmentului sub forma consolei Xbox One,” a declarat Robert Matthews, managerul general pe probleme de marketing Xbox.

Toata reclamele ce vor fi difuzate in timpul show-urilor de televiziune: “The Big Bang Theory,” “The X Factor,” “Saturday Night Live,” “Modern Family,” “The Walking Dead,” “Sons of Anarchy,” “Duck Dynasty” si atele, incluse in aceasta campanie de promovare a noii console Xbox One, sunt create de regizorul Bryan Buckley.

http://youtu.be/_1mfIg1I3zE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!