EvenimentePromotiiStiri

Lista cu magazinele participante la Black Friday, recomandate de noi

Cele mai bune oferte si reduceri Black Friday in 2022

black friday romania magazine

In luna noiembrie intram in ceea ce americanii numesc Black Friday sau Vinerea neagra, mai pe romaneste, perioada in care toate magazinele de retail, in special cele din segmentul IT & C, Home&Deco si Fashion ofera reduceri importante la produse.

Anul acesta Black Friday 2022 va aduce reduceri la foarte multe game de produse precum: electrice, electronice, electrocasnice, haine, cosmetice, carti, imobiliare si multe altele.

Magazinele cele mai importante de la noi, s-au pregatit din timp pentru aceasta perioada, pregatind terenul, serverele, astfel incat site-urile sa reziste la valul urias de utilizatori dornici sa achizitioneze produse la reducere. Si in acest an oferta din ziua cu cele mai mari reduceri din an va fi una variata cu multe lichidari de stoc si preturi promo. eMAG a anuntat deja ziua cand incepe Black Friday, vineri, 11 noiembrie 2022. Iar celelalte magazine se vor alinia in functie de aceasta data.

Iata lista celor mai importanti retaileri de la care puteti achizitiona produsele dorite la reducere si in siguranta, de Black Friday 2022.

eMag

– Cea mai variata gama de produse si unul din liderii din retail.

Flanco

– Printre cele mai bune magazine din Romania.

evoMag

– Electrocasnice si electrice online la cel mai bun pret.

Lensa

– Ochelari, lentile de contact si accesorii optice, solutii de curatare, ochelari de protectie pentru calculator. Black Friday a inceput deja pe Lensa.

Answear

– Hainele si articolele fashion in general, sunt cele mai cumparate produse de Black Friday, iar Answear are oferte bune si in acest an.

 Mazaginele online „garanteaza cel mai mic pret de Black Friday,” cel putin asta spun ei. Va lamuriti voi singuri daca asa e sau nu, printr-o simpla comparatie cu celalalte oferte si promotii disponibile in magazinele online.
Tu ce produse cauti de Black Friday? Ce speri ca va fi la pret mai mic? Ce iti doresti sa achizitionezi?

Lasa-ne raspunsul tau intr-un comentariu mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!