StiriTablete

Galaxy Tab 3 Kids lansata pe piata romaneasca

Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Electronics lider pe domeniul portabilelor, este cunoscut pentru gama variata de produse, in special pe partea de Android. Asteptata, inca de prin luna august, cand am auzit de Samsung Galaxy Tab 3 Kids pentru prima data, tableta a debutat abia astazi. Samsung a lansat aceasta versiune a tabletei Galaxy Tab 3 7.0 pentru cei mici.

Tableta Galaxy Tab 3 Kids este disponibila de astazi si pe piata din Romania. Ea vine dotata cu un vast continut educational si securitate ridicata, intrucat le ofera parintilor control deplin asupra informatiilor accesate de cei mici.

GALAXY Tab 3 Kids le ofera copiilor continut creat special pentru ei pe plan local, fiind pre-instalate o serie de aplicatii educationale pentru copii cu varsta pana la 7 ani. Copiii pot beneficia deja de aplicatia „Fanica si Secretul Legumelor”, urmand ca in curand sa fie disponibile si aplicatiile „Fanica si Asaltul Microbilor” si „Petrica si Arca lui Noe”, din Colecția EduTeca.

Tableta dedicata celor mici este disponibila in magazinul Samsung AFI Cotroceni la 999 lei, dar si de la magazinele partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!