SmartphonesSOFTWAREStiriWindows Phone

Actualizare Lumia Black si GDR3 distribuita utilizatorilor de Nokia Lumia 625

Nokia_Lumia_625_Group_465

Utilizatorii de telefoane Nokia Lumia 625 vor beneficia de o noua actualizare la sistemul de operare, Windows Phone 8. Actualizarea consta in distribuirea ultimului pachet de actualizari de la Nokia si anume Lumia Black, dar si de la sistemul de operare Window Phone (GDR3).

Pachetul Lumia Black aduce o imbunatatire la algoritmii de procesare a imaginilor, posibilitatea de a crea foldere, o varianta mai buna a aplicatiei Nokia Camera. Din pacate, smartphone-ul Nokia Lumia 625 impreuna cu toate dispozitivele ce au o memorie RAM de 512mb, nu pot beneficia de aplicatiile: Nokia Beamer, Nokia Refocus si functia de display, Glance.

Pachetul GDR3 (General Distribution Release), ofera: posibilitatea de a inchide aplicatii pe ecranul multi-tasking, personalizarea sunetelor pentru mesajele text (SMS), blocare rotatie ecran si alte caracteristici specifice acestui pachet.

Aceste actualizari sunt oferite la ora actuala in toata Europa si Asia. Pentru a vedea daca telefonul vostru, Nokia Lumia 625, a primit aceste pachete, mergeti la Setari -> Actualizare telefon si apasati pe „Verificati daca exista actualizari”. Daca nu ati primit, veti primi in zilele urmatoare.

sursa 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!