AndroidAPLICATIISmartphonesStiri

Telefoanele Nokia X nu au acces la Google Play store (Video)

Ce trebuie sa sti despre telefoanele Nokia X

Ce trebuie sa sti despre telefoanele Nokia X cu Android

Ceea ce inca pare de neimaginat, s-a produs ieri dimineata la Barcelona, unde producatorul finlandez a anuntat trei telefoane: Nokia X, Nokia X+ si Nokia XL, toate cu sistemul de operare Android (versiune AOSP).

Entuziasmant, nu-i asa? Ei bine, nu chiar, pentru ca aceste telefoane nu beneficiaza de acces la Google Play store (cel mai important magazin de aplicatii Android) si nici la aplicatiile si serviciile Google.

Practic, asa cum videoclipul de mai jos va v-a arata, posesorii de telefoane Nokia X, vor fi nevoiti sa descarce si sa instaleze aplicatiile pe care nu le vor gasi pe aplicatia denumita Store de Nokia de pe alte magazine de aplicatii cu Android cum ar fi 1Mobile Market, Amazon App store, Opera App store, App Brain, etc.

Stiu, o sa imi spuneti ca pretul este foarte atractiv, doar 110 euro pentru un telefon Nokia cu Android. Dar oare merita investitia? Voi ce parere aveti despre acest lucru?

2 Comments

  1. Nu, neaparat, in orice caz nu e tocmai ideal sa nu beneficiezi de Google Play store, in special pe partea de aplicatii infectate cu tot felul de malware, rootkit.

  2. Un telefon fara play promoveaza pirateria. Nu poti sa-l acuzi ca descarca i aplicatie dupa net daca nu-i oferi sansa de a o cumpara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!