BreakingSmartphonesStiri

ZTE Grand S EXT in primele imagini

zte grand-s-ext

ZTE Corp ar putea lansa in curand un nou smartphone cu Android din seria Grand S, model care va purta denumirea ZTE Grand S EXT. Telefonul beneficiaza de o carcasa metalica (aluminiu) realizata pe baza unei tehnologii de prelucrare a metalului, denumita NMT (nano molding tehnology).

La aceasta data nu se stie prea multe despre acest ZTE Grand S EXT, doar ceea ce vedem pe aceste imagini si faptul ca va purta aceasta denumire. Observam un smartphone bine construit si bine finisat in jurul butoanelor, iar faptul ca este realizat dintr-o carcasa din aluminiu, ne asteptam ca acest model sa fie unul high-end sau, cel putin undeva in aceasta zona.

Aceste poze ne arata un telefon cu un design usor curbat, cam ceva in genul HTC One. Mai mult ca sigur ca telefonul va rula o versiune de Android (nu stim exact care deocamdata), si credem ca ecranul va depasi 4.7 inch in diagonala, probabil undeva in jur de 5″, in timp ce rezolutia ecranului ar putea fi Full HD (1920×1080) sau chiar 2K (2560×1440).
image

Mai multe detalii despre ZTE Grand S EXT pe parcursul urmatoarelor luni de zile. In prezent ZTE se pregateste de lansarea telefonului de tip phablet ZTE Nubia X.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!