ANDROIDGamingStiri

Top 7 jocuri Android – Martie 2014 #1

aplicatii Android

Top 7 jocuri Android

Dupa trei editii de aplicatii utile pe orice dispozitiv Android, ne putem declara multumiti ca am informat o masa importanta de oameni cu privire la mentinerea OS-ului intr-o stare buna cu aplicatii de top.

Astazi recomandam un ‘Top 7 jocuri Android,” unul in premiera aici la Gadget Talk, topul trecut de jocuri fiind cu ocazia olimpiadei de iarna de la Sochi, insa atunci am mai recomandat si aplicatii.

 

Asphalt 8: Airborne

Airborne este de joia trecuta gratuit pentru orice utilizator de cont Google. Jocul vine cu o grafica realista, efectele si sunetele sincronizandu-se intr-o armonie perfecta.

Descarca jocul Asphalt 8: Airborne din Play Store.

 

World of Cubes 

Jocul care-ti pune inspiratia la incercare. Misiunea ta e sa creezi un oras cat mai interesant, in care toti locuitorii sa fie multumiti. Jocul este putin inspirat de la grafica LEGO si Minecraft.

Descarca jocul World of Cubes din Play Store.

Tema saptamanii – Jocuri care-ti dezvolta creativitatea 

LEGO® City My City

Nu cred ca mai e nevoie de nici o descriere cand vine vorba de LEGO, fiind unic si original. Jocul iti va dezvolta creativitate si intuitia si te poti juca cu unul dintre caracterele care ti se pune la dispozitie.

Descarca jocul LEGO® City My City din Play Store.

 

OLO

OLO este un joc foarte interesant, deoarece poti sa joci cu un prieten pe un device, atata timp cat display-ul suporta multitouch, desigur. Design-ul este unul „flat” si modern.

Descarca jocul OLO din Play Store la pretul de aprox. 4 lei.

 

Clash of Clans

Creiaza-ti propriul oras in Clash of Clans si condu o batalie pe cinste. Jocul dispune de o grafica moderna si este descarcat intr-un numar foarte mare. Pentru a-l putea rula pe dispozitivul tau Android, trebuie sa ai versiunea 4.0 sau una superioara.

Descarca jocul Clash of Clans din Play Store.

 

Grand Theft Auto: San Andreas

Celebrul joc care a facut istorie in portofoliul Rockstar Games este disponibil pe orice device ce ruleaza Android Honeycomb sau o versiune ulterioara.

Descarca jocul San Andreas din Google Play Store la pretul de aprox. 23 de lei.

 

Minecraft – Pocket Edition Recomandarea saptamanii

Minecraft pentru Android este un joc foarte bine realizat. Personal am facut o dependenta intr-o perioada pentru jocul acesta, ma jucam la scoala, in masina, la masa si pe unde apucam. Este tipul de joc care te tine captivat si iti dezvolta creativitatea.

Descarca jocul Minecraft – Pocket Edition din Play Store la pretul de aprox. 20 de lei.

Ce jocuri iti dezvolta tie creativitatea?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!