LaptopuriStiri

Satellite P50 si P50t noile laptopuri cu rezolutie UHD din aceasta gama

Satellite P50 si P50t

Toshiba anunta lansarea noilor laptopuri din gama Satellite, este vorba despre modelele Satellite P50 si P50t. Toshiba Satellite P50t este primul laptop produs de producatorul nipon, cu ecran Ultra HD (rezolutie 3840 x 2160), in timp ce Satellite P50 ofera alternativa Full HD (1920 x 1080 px).

Modelele P50 si P50t au fost create pentru a face fata celor mai intense cerinte la nivel de performanta, dar si pentru a atrage privirile tuturor celor din jur. Reprezentand o combinatie intre forta si frumusete, P50 si P50t reprezinta solutia perfecta pentru multi-tasking, creare de continut media si gaming.

Ideal pentru iubitorii de imagini, optimizat pentru cei care prefera ecranele tactile
Numarul de pixeli de patru ori mai mare decat in formatul Full HD si densitatea de 282 PPI – pixeli per inch pe care le ofera ecranul Ultra HD de 15,6″ (39,6 cm) ce echipeaza modelul P50t se traduce prin imagini clare si un nivel uluitor al detaliilor. Displayul ofera o rezolutie mare si unghiuri largi de vizualizare, astfel incat fotografii, designerii, sau pasionatii de continut media pot crea, analiza si reda la standarde foarte inalte, oriunde si oricand au nevoie.

Toshiba_Satellite_P50t_sus

Fiecare ecran Ultra HD beneficiaza de calibrare individuala ChromaTuneTM si de certificare Technicolor pentru a oferi culori cat mai naturale si imagini cat mai realiste. In plus, prin intermediul suitei ChromaTuneTM destinata echipamentelor Toshiba, utilizatorii pot gestiona gamele de culori si le pot personaliza pentru diversele aplicatii software pe care le utilizeaza. Ca urmare, tot ceea ce este afisat pe ecran este reprodus intocmai cu originalul si nu exista neconcordante atunci cand vizualizati fotografii sau alte imagini.

Aceasta combinatie de caracteristici premium ale ecranului contribuie la imbunatatirea experientei de utilizare a lui P50t, utilizatorii avand posibilitatea sa foloseasca capacitatile tactile in 10 puncte ale acestuia, ce ofera un mod natural de a naviga prin sistemul de operare Windows 8.1, precum si prin alte aplicatii centrate in jurul tehnologiei touch. Adaugarea unui strat anti-amprenta previne aparitia oricaror urme nedorite pe ecran, in timp ce designul acestuia, fara rama, creste usurinta de folosire.

Toshiba_Satellite_P50t_spate

Procesoarele Intel® Core Quad-Core™ i7 din generatia a 4-a ce echipeaza modelele Satellite P50 si P50t se achita cu brio de cele mai exigente sarcini – chiar si atunci cand mai multe aplicatii ruleaza simultan. Ideale pentru crearea si vizualizarea fisierelor media de mari dimensiuni, performantele dispozitivelor P50 si P50t sunt completate de placile grafice AMD® Radeon™ R9 M265X – 2GB memorie VRAM GDDR5 – capabila sa furnizeze puterea necesara pentru editarea fisierelor media, dar si pentru jocuri. In functie de nevoile utilizatorului, este disponibila o gama larga de configuratii de stocare. Un SSD cu o capacitate de pana la 256GB este ideal pentru cei care doresc un timp de raspuns mic, in timp ce utilizatorii care au nevoie de spatiu generos de stocare pentru fisierele media pot opta pentru un HDD de pana la 1TB. In plus, unitatea hibrida de tip SSHD (solid state hybrid drive) de 1TB imbunatateste timpii de incarcare al aplicatiilor si ofera spatiu mare de stocare.

Totul pentru divertisment de calitate
Ambele modele dispun de difuzoare Harman/Kardon® asigurand, astfel, o calitate exceptionala a sunetului de fiecare data cand ascultati muzica sau vizionati un film. Tehnologia DTS SoundTM este, de asemenea, implementata, completand calitatea difuzoarelor si sporind randamentul multimedia al laptopului. Functia Sleep-and-Music permite utilizatorilor sa asculte melodiile preferate, prin intermediul difuzoarelor integrate, chiar si atunci cand laptopul se afla i
n modul hibernating.

La un laptop premium, micile detalii conteaza. O unitate optica Blu-rayTM BD-RE (XL) este disponibila pentru ambele modele. Utilizatorii se pot bucura de continutul lor media preferat, la capacitate maxima, pe un televizor de mari dimensiuni, multumita port-ului HDMI® cu suport Ultra HD si 3D. In plus, continutul poate fi usor de partajat pe alte dispozitive, fara a fi nevoie de cabluri suplimentare, gratie tehnologiei Intel® Wireless Display integrate, in timp ce port-urile USB 3.0 permit transferul ultrarapid de fisiere.

Carcasa din aluminiu si accentele cromate fac ca designul modelelor P50 si P50t sa fie intr-adevar remarcabil. Tastatura retroiluminata cu LED-uri, fara rama, si clickpad-ul de mari dimensiuni aduc un plus de eleganta lui P50 si P50t si contribuie la cresterea nivelului de utilitate al acestor dispozitive puternice, dar portabile.

Modelele Satellite P50 si P50t vor fi disponibile in Romania incepand cu trimestrul al doilea al anului 2014.

Toshiba Satellite P50 si P50t:

  • Procesor: Intel® Quad-Core™ i7 generatia a 4-a
  • Grafica: AMD® Radeon™ R9 M265X cu 2GB GDDR5 VRAM
  • SSD/HDD: Pana la 256 GB SSD, 1 TB HDD 5400rpm sau 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
  • Memorie: Pana la 16GB DDR3L RAM (1,600 MHz)
  • Conectivitate: 4x USB 3.0 (1x USB 3.0 cu tehnologie Sleep-and-Charge), 1x HDMI® (cu suport Ultra HD si 3D), SD/SDHC slot cu suport UHS-II, intrare Mic cu tehnologie Sleep-and-Music, iesire casti, Bluetooth® 4.0, Intel® Wireless Display, Intel® Dual Band
  • Wireless-AC 3160, Gigabit LAN
  • Audio: Difuzoare stereo 2 x Harman Kardon® cu tehnologie Slip Stream Technology si DTS Sound™
  • HD webcam
  • Resolution+
  • Sistem de operare: Windows 8.1 64 bit
  • Autonomie baterie: Pana la 5 ore
  • Culoare: Argintiu cu finisaj cu model cu linii subtiri
  • Greutate: 2.2 kg

Satellite P50:

  • Ecran: 15,6″ (39,6 cm) TruBrite® Full HD 1920 x 1080 In Plane Switching cu retroiluminare LED, 300 NIT
  • Unitate optica: Blu-rayTM BD-RE (XL) or DVD Super-Multi
  • Dimensiuni: 377,5 x 244 x 27mm

Satellite P50t:

  • Ecran: 15,6″ (39,6 cm) Ultra HD 3840 x 2160 cu retroiluminare LED, 282 PPI si 300 NIT sa 15,6″ (39,6 cm) TruBrite® Full HD 1920 x 1080 IPS cu retroiluminare LED, 300 NIT
  • Ecran Ultra HD: Calibrare culori ChromaTune™ si certificare Technicolor®, aplicatie ChromaTuneTM for TOSHIBA preinstalata
  • Ecran tactil in 10 puncte
  • Unitate optica: Blu-rayTM BD-RE (XL)
  • Dimensiuni: 377,5 x 244 x 27,9 mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!