AccesoriiStiri

Primele imagini publicate cu cablul USB reversibil

cablul-usb-reversibilCablul USB reversibil. Primele imagini publicate

Asa cum putem vedea in imaginea de mai sus, clasicul cablu pe care toti il detinem la pachet cu o tableta sau un smartphone, adica cablul cu o parte USB si o parte micro-USB va disparea in curand din casele noastre. Cablul USB reversibil ii ia locul. Cum?

Cablul USB reversibil are ca obiectiv simplificarea lucrurilor in materie de tehnologie. Mai exact, toate dispozitivele ( ex: tablete, smartphone-uri ) vor avea un cablu de acelasi fel. Diferenta intre clasicul cablu si cel reversibil este tipul de conexiune, adica doar micro-USB. Si la un capat, dar si la celalalt, intalnim un conector micro-USB.

cablul-usb-reversibil

Cu suport USB 3.1, cablul USB reversibil va oferi viteze de pana la 10Gbps. Imaginile publicate in mediul online nu au inca un punct final, astfel ca design-ul poate diferi intre timp. Nici specificatiile acestui cablu nu au fost facute publica inca.

Iar ca ultim detaliu, dupa cum puteti observa din ce-a de-a 2-a imagine, daca cablul USB reversibil va fi o metoda standard de conectivitate, viitoarele laptop-uri ar putea avea incluse si porturi micro-USB pe langa clasicul port USB. Cu referire la laptop-urile existente, cu siguranta se vor fabrica si niste adaptoare care sa indeparteze problema lipsei portului micro-USB de pe dispozitivele mai vechi.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!