StiriTablete

Evolio anunta tableta de buget Quattro HD cu GPU Octa-core

Quattro HD

Evolio a lansat astazi o noua tableta quad-core, Quattro HD cu diagonala de 7″, care conform comunicatului oficial de presa are „cel mai bun raport calitate – pret de pe piata din Romania.”

Quattro HD este conceputa pentru navigare pe internet si jocuri video. Ea beneficiaza de un procesor quad-core de 1.2GHz Allwinner A31S, un accelerator grafic octa-core (8 nuclee) PowerVR SGX544MP2, 512MB DDR3 si 8GB memorie interna care poate fi extinsa pana la 32GB cu ajutorul slotului microSD.

Tableta masoara 9.5 mm grosime, cantareste 330 de grame si este dotata cu un ecran IPS de 7″ si o rezolutie de 1024 x 600.

In ceea ce priveste elementele de conectivitate ale tabletei Quad-Core Evolio Quattro HD, aceasta dispune de conexiune la internet Wi-Fi si prin modem extern 3G, si are porturi Micro USB, Mini HDMI, Micro SD si Jack 3.5 mm.

Evolio Quattro HD este deja disponibila la pretul recomandat de 399 lei pe site-ul producatorului, in magazinele de specialitate Altex, Domo si Emag, si in hipermarket-ul Cora.

sursa

2 Comments

  1. Oops :), da MB, mersi pentru observatie… cat despre suportul software de la Evolio… chiar lucrul acesta il discutam in urma cu cateva minute cu un reprezentant de-al lor si mi-au spus ca lucreaza pe subiectul acesta.

    Adevarul e ca sunt probleme de actualizari de soft la nivel inalt (i.e. Samsung, HTC,LG, Sony, etc), fragmentarea sistemului de operare Android, e o mare problema pentru Google, in comparatie cu sistemele iOS sau WP care aduc actualizari de software pentru mai toate produsele comercializate.

    Totusi, Android ramane cel mai bun sistem de operare mobile (dupa parerea mea), pentru ca iti ofera posibilitati infinite de customizare, si astfel, nu te plictisesti de interfata grafica, asa cum se intampla cu celalalte sisteme de operare.

  2. Evolio mai bine decat sa faca anunturi si lansari de produse pe banda mai bine s-ar focusa pe calitatea suportului software pe care il ofera post vanzare. Cred ca totusi sunt 512Mb nu Gb memorie.Dau o bere celui care ne spune primul denumirea tabletei inainte de rebranding-ul specialistilor in lansari de la Evolio. Tot o malata ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!