StiriTelecom

Digi Mobil Optim Nelimitat, noul abonament lansat de RCS & RDS

Digi Mobil Optim Nelimitat

Digi Mobil Optim Nelimitat, noul abonament lansat de RCS & RDS

RCS & RDS lanseaza Digi Mobil Optim Nelimitat, un nou abonament ce aduce beneficii in randul clientilor existenti, dar si clientilor noi.

Cu Digi Mobil Optim Nelimitat ai minute nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale. Mai mult decat atat, beneficiezi si de internet mobil cu trafic nelimitat si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5GB (viteza scade dupa aceasta limita). Daca esti client existent, beneficiezi si de reduceri la tariful lunar.

Digi Mobil Optim Nelimitat are tariful initial de 10 euro/luna, dar clientii existenti beneficiaza de reduceri, astfel ca un client abonat la serviciile Digi Net si Digi TV (cablu sau satelit) beneficiaza de 5 euro reducere la un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat achizitionat, respectiv 5 euro reducere daca are intre 2 si 4 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat achizitionate. Pe langa aceasta reducere, abonatul beneficiaza si de minute nelimitate in reteaua Digi si in alte retele nationale si internationale, plus 5GB de internet mobil la viteza maxima cu trafic nelimitat.

Clientii ce detin un singur abonament (Digi Net sau Digi TV), primesc 3 euro reducere la un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat achizitionat, respectiv 5 euro reducere la achizitionarea de 2 pana la 4 astfel de abonamente. Restul serviciilor sunt la fel, atat lega de minute, cat si internet mobil.

Clientii noi nu beneficiaza de reducere la achizitionarea unui abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, astfel ca vor plati pretul initial de 10 euro/luna. Doar daca clientul nou opteaza pentru 2, maxim 4 abonamente, clientul primeste 3 euro reducere. Restul serviciilor sunt la fel.

Pentru mai multe informatii, consultati pagina celor de la RCS & RDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!