SmartphonesStiri

E2 Living un nou dual SIM accesibil de la Allview

E2 Living

E2 Living

Allview a lansat astazi de dimineata un nou smartphone accesibil cu tehnologie dual SIM si sistemul de operare Android.

E2 Living beneficiaza de un design slim, doua difuzoare stereo amplasate in partea de jos, un afisaj IPS OGS cu diagonala de 4 inch, procesor dual-core de 1.3GHz, tehnologie 3G HSPA+ si GPS cu suport Sygic.

Telefonul E2 Living a fost special customizat de cei de la Allview pentru a putea fi personalizat in functie de gustul fiecaruia cu trei teme create special: Living, Young si Base. „Tema Living este interactiva si se bazeaza pe o incapere virtuala in care se regasesc shortcut-uri catre aplicatiile cele mai utilizate: televizorul ofera acces catre galeria video, joystick-ul catre magazinul de aplicatii, globul terestru catre browser, camera catre aplicatia foto si player-ul catre muzica.”

In plus, acest smartphone are o aplicatie de editare foto specializata pe make-up (machiaj) profesional si dedicata amatorilor de selfie-uri, dar si un player audio cu interfata moderna. Utilizatorii pot opta intre patru moduri de deblocare a ecranului.

Alte specificatii tehnice includ un accelerator grafic Mali-400, Bluetooth, WiFi, o baterie de 1350 mAh, 4GB memorie interna, o camera principala de 3.2MP cu blitz si functii ca Smart Magic Mode, Smart selfie mode, detectare faciala, foto panoramic sau filmare HD.

E 2 Living va fi disponibil in culorile alb si negru si poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 19 mai la pretul de 449 lei.

Pentru alte informatii despre acest model puteti accesa site-ul producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!