StiriTablete

Prima imagine Nexus 8? Lansarea ar putea avea loc la Google I/O [zvon]

imagine-nexus-8

Prima imagine Nexus 8?

Cu fix o luna inainte de evenimentul Google I/O, zvonurile incep sa apara, astfel ca o imagine Nexus 8 apare pe pagina Google I/O. De ce o imagine Nexus 8? Pentru ca design-ul tabletei surprinse in imagine nu se aseamana cu produsele Google lansate pana acum.

Ba din contra, existau zvonuri ca Google va lansa o noua tableta in colaborare cu HTC in loc de ASUS. Pana acum, un aspect se confirma, si acela al existentei boxelor frontale, specific telefoanelor HTC. In imaginea de mai jos veti vedea o tableta cu un aspect specific telefoanelor HTC, dar si mici orificii pe partea de sus si jos a tabletei ce par a fi boxele. Ar fi un lucru bun existenta boxelor frontale, oferind o experienta mai buna in aplicatiile multimedia, mai ales daca va avea tehnologia BoomSound de la HTC.

In prima imagine Nexus 8 nu se observa prea multe detalii, singurele aspecte notabile fiind existenta boxelor, culoarea de afisare a bateriei, a semnalului 3G/Wi-Fi, a ceasului fiind tot albastre, desi noua versiune Android 4.4 KitKat are icoanele din bara de notificari de culoarea alba. Posibil ca prin colaborarea cu HTC, noua tableta sa aiba si o interfata grafica schimbata. Alte aspecte sunt si marginile display-ului fiind mai subtiri, si existenta butoanelor virtuale pe ecran.

Zvonurile spun ca Google ar putea sa lanseze tableta la Google I/O, eveniment programat pentru data de 25 si 26 Iunie.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!