ConcursStiriTelecom

Spune-ne de ce utilizezi serviciile 4G si te premiem [Concurs incheiat]

orange-4g-retea

Spre finalul lui 2012 Orange Romania anunta lansarea serviciilor 4G la Predeal. Anuntul a fost urmat apoi de primele teste comerciale la inceputul lui 2013 si de anuntul oficial prin care serviciile Orange 4G deveneau disponibile pe toate tipurile de device-uri (laptop, tableta, model, smartphone). In prezent, Orange este singurul operator din Romania care ofera servicii 4G clientilor de cartele PrePay, si asta, inca din luna septembrie a lui 2013.

In aprilie anul acesta, Orange anunta lansarea propriei retele Orange 4G in peste 1000 de localitati din tara acoperind 45% din populatia Romaniei si 73% din populatia din mediul urban. In acelasi timp, operatorul ofera posibilitatea de a putea testa serviciile sale 4G+ (viteza de pana la 300Mbps) intr-unul din Orange shop-urile din mai multe orase, printre care si Timișoara: Bd. Republicii, nr. 8 (recent vizitat si de Gadget Talk Romania pentru teste).

Screenshot_2014-06-10-11-45-00

Voi ati testat serviciile Orange 4G? Care este motivul pentru care ati vrea sa utilizati aceasta tehnologia 4G si la ce v-ar ajuta? Asteptam comentariile voastre pe aceasta tema aici pe articol, iar daca va simtiti inspirati, ne puteti trimite fotografii sau videoclipuri scurte (de cateva secunde) pe adresa contact@gadget-talk.ro, iar noi vom oferi unui fericit castigator o invitatie de 2 persoane la festivalul Summer Well 2014 din Bucuresti (permite doar accesul la festival). Castigatorul dublei invitatii va fi anuntat pe data de 16 iunie impreuna cu alte doua premii surpriza oferite de Orange.

Update: Concursul s-a incheiat! Vom anunta in curand castigatorii.

18 Comments

  1. Mai ales intr-un asemenea oras, ca Bucurestiul, cand mereu esti pe fuga, uneori ai nevoie de o informatie rapid iar cu tehnologia 4G cu siguranta vom avea tot ce ne trebuie in telefonul nostru in cel mai scurt timp posibil.

  2. Accesul rapid la informatii este principalul motiv pentru care as folosi tehnologia 4G.

  3. Tehnologia 4G nu permite doar accesarea paginilor web instant, ci si vizionarea de videoclipuri si alte materiale online cu continut video la viteza constant de mare. Inca nu am testat tehnologia 4G, dar cat mai curand o voi testa. Sper ca in curand 4G-ul sa presupuna trafic de date nelimitat la un pret accesibil.

  4. Nu folosesc momentan tehnologia 4G , dar mi-ar placea pentru accesarea paginilor web dadorita internetul foarte rapid , pentru a descarca mult mai repede fisiere mai mari si filmulete pe youtube .

  5. Aș vrea să folosesc tehnologia 4G pentru că înseamnă cea mai bună opțiune de internet mobil atunci când mă uit la filmulețe pe Youtube sau deschid orice alt stream video. Când vreau să văd ultimul episod /drive pe Youtube conectat prin 3G trebuie să aștept 10 secunde sau mai mult ca să se încarce și uneori se oprește videoclipul. Sau când ascult radio pe internet: începe refrenul melodiei preferate, se întrerupe conexiunea și te trezești fredonând la metrou, dansând ca Michael Jackson cu câteva zeci de perechi de ochi ațintiți asupra ta.

  6. Ei bine, când vine vorba despre asta, nu pot vorbi fără amprenta evidentă a „defectelor” profesionale formate de-a lungul anilor. Că vorbim despre relații publice sau jurnalism (mai mult sau mai puțin) online, toate domeniile și, implicit, pozițiile în care m-am regăsit, au presupus o necesitate principală, și anume o accesibilitate sporită. Aceasta nu a fost, evident, posibilă întotdeauna, și nu de puține ori s-a transformat într-o frustrare, într-un handicap pe care am tot încercat să îl depășim, în lipsa unei alternative. Au existat momente în care posibilitățile erau reduse, e drept; ne-am adaptat, am încercat să „facem să fie bine”, de multe ori cred că am și reușit.
    Atunci când îți asumi responsabilitatea de a livra o informație, timpul contează mai mult ca orice. Ești dator publicul tău, îți ești dator ție, prin simplul caracter al promisiunii făcute. Și nu doar timpul contează, ci și calitatea livrării. Aici intervine evoluția tehnologiei, aici prezentul ne vine în ajutor prin dezvoltarea instrumentelor care nu îți mai dau voie să greșești, în încercarea de a te menține sau de a-ți menține publicul informat. Nu mai ai voie să dezamăgești, nu mai ai voie să eviți asumarea unei responsabilități. În concluzie, pentru mine tehnologia 4G înseamnă o „obligație” de a face lucrurile așa cum trebuie. Înseamnă că nu mai ai voie să nu te documentezi suficient, să nu răspunzi suficient de prompt, să nu vrei să faci mai mult și mai bine decât ce și cât ai făcut până acum. Acum, avem toate mijloacele necesare, și ne place să credem că aveam deja bunăvoința :)
    Dincolo de asta, 4G facilitează orice. Cuvinte precum prieten, online, rețea, socializare, fotografie, share, video, comment, live tweet, event, luate în orice combinație, își vor găsi înțelesul și, mai mult decât atât, relevanța, pentru oricare dintre noi, indiferent de background-ul de care dispunem. Și toate sunt duse acum la un alt nivel. Mergând chiar mai departe, luând în discuție strategii de marketing online, promovare de eveniment sau a unui produs, că vorbim despre un reach potențial și cel pe care avem acum posibilitatea de a-l accesa, importanța pasului făcut prin 4G nu poate fi ignorată.
    Tehnologia 4G înseamnă viteză, calitate, responsabilizare, facilitare și se traduce prin dovada indubitabilă a unei dezvoltări reale, la care avem norocul să fim (cel puțin) martori.
    Make the best out of it!

  7. De ce tehnologia 4G? Pentru ca viata la metrou, utilizand internetul 3G, e grea. Niciodata nu se incarca pagina la timp si trenul ajunge intre statii si ‘adio semnal!’ si mai asteapta cateva minute pana ajunge trenul in statia cealalta si da refresh paginii si situatia se repede. Sau scoti telefonul si deschizi Instagram-ul si pagina nu se mai incarca si ochii din jur sunt atintiti asupra telefonului tau si soseste ‘momentul acela penibil’ cand se satura si ei sa se mai uite.

  8. As vrea sa folosesc tehnologia 4G pentru traim intr-o lume in care trebuie sa fim permanent conectati la informatie in timp real. Este o necesitate aceasta tehnologie mai ales cand esti legat de job 24 din 24 si trebuie sa raspunzi la mail clientilor, dar si atunci cand cauti entertainment sau poate vrei sa vezi ultimul episod game of thrones in metrou pentru ca nu mai ai rabdare pana acasa.

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!