SmartphonesStiri

Galaxy S5 Mini fotografiat langa S5, va avea un procesor Exynos 3 Quad

Galaxy S5 mini fotografiat

Galaxy S5 Mini fotografiat langa Samsung Galaxy S5.

Samsung nu va renunta nici anul acesta la lansarea unei variante mai ieftine a modelului de top din gama Galaxy S, in cazul de fata Galaxy S5. Astfel ca, in curand vom avea parte de un Galaxy S5 mini (SM-G800), despre care se zvoneste ca va avea un procesor Exynos 3 Quad sau un Snapdragon 400.

Cei de la SamMobile au intrat in posesia unor poze in care apare Galaxy S5 Mini fotografiat langa Galaxy S5, si din care putem distinge faptul ca sloturile SIM si micro SD ascunse sub capacul spate al telefonului sunt pozitionate altfel, decat pe modelul de top.

Conform zvonurilor Galaxy S5 mini va fi echipat cu un ecran Super AMOLED cu diagonala de 4.5 inch si rezolutie 720p HD, un procesor Exynos 3 Quad de 1.4GHz (quad-core), GPU Mali-4oo MP4, 1.5GB de RAM, 16GB memorie interna, o foto principala de 8MP capabila sa inregistreze Full HD, precum si noile caracteristici ale lui Galaxy S5: senzorul pentru amprenta si cel de masurare a batailor inimi amplasat sub camera foto de pe spate.

Galaxy-S5-Mini

Galaxy S5 Mini ar putea debuta in cadrul evenimentului ce va fi transmis in direct maine, 12 iunie, alaturi de noua serie de tableta Galaxy Tab S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!