Stiri

LG G3 disponibil global din 27 iunie, la noi din iulie

LG G3 disponibil

LG G3 disponibil global din 27 iunie, in Romania din luna iulie a acestui an.

De curand LG Electronics si-a anuntat smartphone-ul de varf pentru anul acesta, si trebuie sa recunoastem ca este un adevarat competitor pentru HTC One M8, Galaxy S5 sau Xperia Z2.

Astazi, producatorul sud coreean a anunta data la care va incepe comercializarea telefonului LG G3 la nivel global, anuntand ca din 27 iunie va fi disponibil in mai multe tari din Asia, urmand ca din luna iulie sa intre si pe piata europeana, inclusiv la noi.

Joi, 26 iunie, LG Electronics Romania va prezenta in mod oficial LG G3 in Romania, intr-un eveniment de lansare la care vom fi si noi prezenti.

LG G3 este echipat cu un ecran 2K (Quad HD 2560 x 1440) de 5.5 inch in diagonala, un chipset Snapdragon 801, 3GB memorie RAM, o camera foto de 13MP cu stabilizator de imagine (OIS+), si o carcasa realizata din plastic combinat cu un strat subtire de metal care sa protejeze mai bine telefonul. Noua tehnologie implementata carcasei va tine departe urmele de amprente, atat de detestate de marea majoritate.

LG G3 este dotat si cu un sistem wireless de incarcare, de altfel, smartphone-ul va fi insotit de un accesoriu care va permite utilizatorilor incarcare wireless.

Pretul lui G3 va fi undeva in jurul a 550 de euro, spre 600 de euro, in functie de fiecare magazin de retail, dar il veti putea achizitiona si de la operatorii nostri locali.

Mai multe informatii despre acest model le veti afla joi, dupa lansarea oficiala pe piata locala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!