PromotiiSmartphonesStiri

La fiecare LG G3 achizitionat primesti un G Pad 7.0 cadou

image

Tableta G Pad 7.0 cadou la achizitionarea unui smartphone LG G3, o campanie promotionala LG.

LG G3 a fost anuntat oficial in luna mai si a debutat pe piata noastra la sfarsitul lunii trecute, iar de luna aceasta telefonul este disponibil in comert atat la magazinele de retail, cat si de la operatorii telecom.

Probabil ca ati observat ca o parte din retaileri vand telefonul LG G3 la pretul de aproximativ 2600 – 2700 lei, in pret intrand si o tableta LG G Pad 7.0 cadou, modelul cel mai micnoi tablete G Pad lansate anul acesta. Aceasta gama debutand pe piata anul trecut, prin lansarea modelului G Pad 8.3.

Se pare ca aceasta oferta este o campanie oficiala LG Electronics Romania valabila pana in data de 14 septembrie 2014. Astfel, toti consumatorii din Romania care  vor cumpara un smartphone LG G3, pot participa la campania promotionala prin care vor primi cadou, gratuit, fara tragere la sorti, o tableta LG G Pad 7.0.

„Pentru a intra în posesia premiului, consumatorii trebuie să urmeze o serie de pași simpli: să se asigure că vor cumpăra smartphone-ul LG G3 care participă la această promoție, acest lucru fiind marcat pe eticheta de produs; după cumpărare, consumatorii trebuie să se înscrie în promoție pe platforma online dedicata,  https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo  , secțiunea Înregistrare; după confirmarea înscrierii printr-un e-mail, va urma etapa de prevalidare, urmând ca fiecare consumator să fie anunțat când va fi livrat cadoul, tableta LG G 7.0, în termen de maxim 30 de zile de la prevalidare.

Detaliile campaniei pot fi vizualizate pe site-ul dedicat, secțiunea “Detalii campanie” –  https://www.lgpromo.ro/promotie/G3promo/info.”

LG G3 este disponibil in 3 culori – negru, alb si auriu, la un pret recomandat de 2699 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!