AccesoriiStiriTech

Vertu ar putea lansa o linie de gadgeturi wearable (purtabile)

vertu

La un an de zile de la preluarea functie de CEO al brandului de telefoane de lux Vertu, Max Pogliani a vorbit despre viitorul companiei intr-un interviu acordat celor de la Engadget, interviu in care acesta a precizat un lucru interesant legat de noul trend, cel al gadgeturilor wearable (purtabile). Domnul Pogliani a declarat ca Vertu studiaza posibilitat de a-si extinde domeniul de activitate catre segmentul wearable (purtabile), un domeniu incitant atat pentru media IT, cat si pentru colectionarii de gadgeturi. De curand LG, Samsung si Motorola au anuntat ceasurile G Watch, Gear Live si Moto 360 bazate pe noua platforma de la Google, Android Wear.

De curand Vertu a lansat Signature Touch primul smartphone al companie cu adevarat puternic din punct de vedere al specificatiilor hardware, dar si destul de piperat din punct de vedere al pretui sau. Pogliani a dezvaluit ca vor pregati cateva acccesorii pe partea audio, dar si un nou model de smartphone Vertu cu Android ceva mai accesibil, timp in care vor analiza daca clientii companiei sunt interesati de segmentul wearables.

Astfel, compania joaca precaut cand vine vorba de segmentul wearable, dar nu exclude o intrare in forta atunci cand acest segment va deveni o piata sigura pentru brandul Vertu. Unul din principalele motive pentru care Vertu este atat de precauta, este costul realizarii unui smartwatch sau al unei bratari inteligente de lux.

Credeti ca un smartwatch, posibil cu Android Wear, sa fie pe placul clientilor brandului Vertu?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!