SmartphonesStiri

Lumia 530 anuntat, un smartphone dual-SIM cu o varietate de culori

lumia 530

Microsoft lanseaza Lumia 530, noul smartphone low-cost

Lumia 530 anuntat oficial de Microsoft. Noul smartphone va fi unul la fel de accesibil ca predecesorul sau, Lumia 520, cel mai popular smartphone din familia Lumia la ora actuala, cu peste 12 milioane de activari.

Noul smartphone aduce mici schimbari fata de Nokia Lumia 520, cum ar fi procesorul, acesta fiind un quad-core Snapdragon de 1.2 GHz, mai mare fata de procesorul dual-core de pe Lumia 520.

Ca afisaj, Lumia 530 are un display LCD de 4 inch, cu o rezolutie FWVGA (854 x 480), cu tehnologie ClearBack, o memorie RAM de 512MB, 4GB memorie interna, dar poate fi extinsa printr-un card SD de pana la 128GB. La capitolul foto/video, smartphone-ul are o camera pe spate de 5 megapixeli, ce poate inregistra la rezolutie HD 720p. Din nou, un minus este lipsa unui flash LED, lucru ce ar avea un impact pozitiv asupra pozelor realizate pe timp de noapte, dar Microsoft a decis sa nu integreze o astfel de functie intr-un model low-cost. Smartphone-ul vine cu Windows Phone 8.1 din cutie,  alaturi de ultimul firmware, Lumia Cyan

Schimbari majore sunt aduse aspectului telefonului, fiind putin mai gros fata de L520, si mai putin colturos, semanand mai degraba cu un Lumia 620. Totodata, nici butoanele de pe partea frontala a ecranului nu mai sunt prezente, fiind integrate in display. Smartphone-ul vine in doua versiuni din punctul de vedere al conectivitatii de retea, fiind single-SIM sau dual-SIM.

Lumia 530 va fi disponibil intr-o varietate de culori: rosu, verde, alb si gri inchis. Disponibilitatea acestui smartphone va incepe din August, fiind disponibil in toata lumea, iar pretul va fi de aproximativ 100 de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=T663YbyHzDY

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!