StiriTech

Lechal, pantofii sport cu GPS bazati pe Google Maps

lechal

Lechal, pantofii sport inteligenti

V-ati imaginat vreodata o pereche de pantofi dotati cu GPS? Daca raspunsul este da, iata ca acestia au devenit realitate. O companie indiana numita Lechal a dezvoltat un tip de pantofi, dar si de talpici care sunt destinati celor care calatoresc pe propriile picioare sau pur si simplu destinati celor pasionati de jogging.

Practic, pantofii Lechal, dar si talpicile au incorporat un GPS si se asociaza cu Google Maps, ambele fiind conectate la un smartphone prin bluetooth. In aplicatia de pe smartphone se seteaza destinatia, iar in timp ce mergi, piciorul drept sau stang va vibra, aratand directia in care trebuie sa mergi.

Sunt doua optiuni: ori folosesti pantofii Lechal ce vin in culoarea neagra si rosie, ori folosesti talpicile pe care-i poti baga in orice tip de incaltaminte deja achizitionate.

Mai mult decat atat, pantofii au si un senzor numit pedometru, dar pot monitoriza si numarul de calorii consumate in timpul mersului sau a alergarii, fiind benefici celor care practica sportul. Pantofii si talpicile vor fi disponibile pe piata incepand cu luna Septembrie, avand un pret de $100. Sunt compatibili cu iPhone, Android si Windows Phone.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!