StiriTelecom

Cosmote si Romtelecom rebranduite in Telekom

telekom

Cosmote si Romtelecom vor fi rebranduite in Telekom.

Deutsche Telekom, compania nemteasca de telecomunicatii progreseaza in rebranduirea Cosmote si Romtelecom. Toate aceste decizii au fost luate in urma Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor OTE de acum doua luni, unde compania nemteasca detine o cota de 40%, demarandu-se procesul de adoptare a brandului Telekom.

La acea adunare nu s-au mentionat si denumirile aduse in loc de Cosmote si Romtelecom, dar astazi vi se aduc la cunostinta. Astfel, incepand din luna septembrie a acestui an, denumirile abonamentelor/extraoptiunilor din portofoliul Cosmote vor fi schimbate. De mentionat este faptul ca tarifele, calitatea si modalitatea de furnizare a serviciilor vor ramane intacte.

Toate abonamentele/extraoptiunile ce apartin acum de Cosmote si Romtelecom vor fi denumite in asa fel incat sa se faca diferenta intre destinatiile de consum si pentru a descrie beneficiile oferite, astfel: Cosmote devine Telekom Romania Mobil, iar Romtelecom devine Telekom Romania Fix.

Pentru informatii suplimentare privind aceste schimbari puteti afla apeland numarul 1234, tarif gratuit daca apelul se initiaza din reteaua Cosmote.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!