AccesoriiStiriTech

G402 Hyperion Fury, cel mai rapid mouse din lume lansat de Logitech

G402 Hyperion Fury

Logitech a anuntat noul si cel mai rapid mouse din lume dedicat pasionatilor de jocuri – G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS. Acest model de mouse dispune de tehnologia senzor exclusiva Logitech, Fusion Engine, care va permite detectarea miscarilor cu o viteza de pana la 12 metri pe secunda (IPS) si tehnologia Delta Zero, ce asigura o acuratete de neegalat.

Tehnologia Logitech Delta Zero asigura acuratete excelenta mouse-ului G402 Hyperion Fury. In plus, utilizatorul acestui model beneficiaza de acces instant la patru setari DPI. Folosind Logitech Gaming Software, poti adauga o a cincea setare DPI customizabila dupa bunul plac, care permite ajustarea rezolutiei de la 240 DPI, pana la 4000 DPI.

“Am dorit să creăm cel mai rapid mouse din lume care să slujească gamerilor FPS, iar după trei ani intensivi de research şi dezvoltare, suntem mândri să lansăm G402,” a declarat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming din cadrul Logitech. “Logitech G402 Hyperion Fury este cel mai rapid mouse de gaming şi cel mai bun mouse pentru gameplay FPS ultra-rapid. Design-ul ergonomic, combinat cu precizie şi capabilitatea lui Fusion Engine, îţi permite să obţii glisări rapide, care te vor ajuta să câştigi, dovedind încă o dată că “Science Wins”!”

Tehnologia Fusion Engine, integrata mouse-ului G402 Hyperion Fury, rezolva o problema pe care multi gameri de FPS o au: mouse-ul lor nu poate detecta miscarile foarte rapide (bruste). Imbinand tehnologia optica cu un accelerometru si un giroscop, Fusion Engine ofera o viteza de tracking inegalabila, amplificand senzorul optic.

La baza acestei tehnologii dezvoltate de Logitech, sta un procesor ARM integrat pe 32 biti,  ce permite un tracking precis si o mare acuratete chiar si la viteze de 12 m/s. In plus, materialele usoare din care este construit mouse-ul si picioarele low-friction sunt favorabile unor mişcări rapide, extrem de confortabile.

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse va fi disponibil in Europa incepand cu luna august 2014, la un pret recomandat de 59,99 Euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!