StiriTech

Rezultatele financiare HTC pe al doilea trimestru din 2014

trimestru

HTC bucuroasa de rezultatele financiare pe al 2-lea trimestru din 2014

HTC, compania taiwaneza afiseaza public rezultatele financiare din al 2-lea trimestru al acestui an. Compania se arata bucuroasa de noile cifre de afaceri, de profitul net trimestrial sau profitul brut.

Succesul este datorat revenirii lor pe segmentul de smartphone-uri prin intermediul ultimului flagship high-end, HTC One M8, dar si datorita terminalelor de clasa medie, ca HTC One Mini 2 sau Desire 816, acestea constituind vanzari spectaculoase in intreaga lume.

Rezultatele financiare pe al 2-lea trimestru din 2014 incheiate in luna Iunie arata o cifra de afaceri trimestriala de 65,1 miliarde de dolari, un profit net trimestrial de 2,3 miliarde de dolari si un profit brut de 22,2%, in timp ce profitul operational a fost de 3,7% din venituri.

Peter Chou, CEO HTC: “Rezultatele financiare trimestriale demonstrează succesul strategiei noastre de a îmbunătăți toate aspectele business-ului nostru și, în același timp, de a crea entuziasm în jurul noilor noastre produse. Acest trimestru profitabil este un pas pozitiv important care rezultă din implicarea noastră constantă în a crea și oferi cel mai bun smartphone, HTC One (M8), și din extinderea ofertei noastre de produse cu noul HTC One mini 2 și gama Desire.”

Compania a fost premiata de nenumarate ori pentru design superior si capabilitati tehnice ale dispozitivelor, astfel ca HTC One M8 si husa Dot View au primit medalia de aur pentru design si inovatie la targul Computex d&i awards, targ organizat in Iunie de Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) si iF (Forumul International de Design).

HTC spera la un al 3-lea trimestru cu o panta ascendenta privind rezultatele financiare. Luand in considerare pierderile din ultimul timp, astfel ca evolutia financiara din al 2-lea trimestru reprezinta o revenire in randul celorlalti rivali, ca Samsung sau LG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!