StiriTableteTelecom

Galaxy Tab 3 8.0 4G prin Orange Best Deal la jumatate de pret, plus alte oferte

Galaxy Tab 3 8.0 4G

Incepand de saptamana aceasta clientii Orange au posibilitatea de a achizitiona tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 LTE (SM-T315) exclusiv la Orange in oferta Best Deal.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 este compatibila cu tehnologia Orange 4G, retea ce are acoperire de pana la 47% pe teritoriul Romaniei si pana la 75 % in mediul urban.

Din punct de vedere hardware Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G beneficiaza de un design subtire, are un ecran de 8 inci in diagonala, este echipata cu un procesor dual-core de 1.5GHz, 1.5GB memorie RAM, camera foto de 5MP si sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Recent, Orange a mai lansat modelul de tableta Samsung Galaxy Tab 4 10.1, de asemenea compatibila 4G, urmand ca pe parcursul lunii august sa isi mareasca portofoliul de tablete echipate 4G cu alte 3 modele noi: Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Samsung Galaxy Tab S 8.4 si Samsung Galaxy Tab S 10.5.

Clienţii Orange care aleg sa achizitioneze un smartphone sau o tableta pot apela la un Orange Expert pentru transferarea continutului pe noul device, pentru instalarea aplicatiilor sau actualizarea software-ului. De asemenea, clientii Orange pot contacta un Orange Expert ori de cate ori au nevoie de asistenta in privinta utilizarii tabletei sau smartphone-ului, online, in Orange shop sau la telefon, la numarul scurt 408.

Orange recomanda clientilor sa opteze pentru o asigurare pentru tableta sau smartphone in primele 30 de zile de la achizitie pentru a-și proteja investiția de situatiile neprevazute.

In plus, prin oferta Buy-Back 4G clientii care aduc un smartphone vechi vor putea achizitiona tableta la pretul de 0 euro alaturi de un abonament Colibri Explore 25.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!