Camere FotoStiri

Sony α5100 cel mai mic aparat foto din lume cu obiective interschimbabile

Sony α5100

Sony α5100 anuntat ca cel mai mic aparat foto cu obiective interschimbabile din lume.

La inceputul acestei saptamani Sony a anuntat lansarea celui mai mic aparat foto din lume cu obiective interschimbabile, cu autofocus super-rapid si imagini de calitate profesionala.

Sony α5100 poate realiza fotografii de acțiune clare, fara zone estompate, portrete, clipuri in format Full HD, cu derulare lina, fara sacadari, fotografii ”selfie” de inalta calitate.

Mic si inteligent, Sony α5100 se potriveste perfect in mana, multumita dimensiunilor sale, α5100 este cel mai mic aparat de fotografiat dotat cu un senzor APS-C, cu bliț incorporat si Wi-Fi.

Beneficiind de sistemul autofocus Fast Hybrid, performanța lui Sony α5100 se datoreaza celor 179 de puncte de detectie, capabile sa surprinda orice mișcare rapida, cadru clar dupa cadru clar. Chiar si subiectele aflate in mișcare rapida. Sistemele Touch Focus si Touch Shutter sunt de un real ajutor pentru a valorifica orice situație fotografica, indiferent cat de rapida. Este necesara o simpla atingere a subiectului pe ecranul LCD pentru a declanșa obturatorul si pentru a obtine imagini cu claritate de cristal, fara niciun efort.

Senzorul de ultima generație Sony Exmor CMOS cu 24,3 megapixeli efectivi, reprezintă garanția redării ireproșabile a detaliilor și a texturilor. Senzorul APS-C similar cu cel inclus în aparatele DSLR mai mari este acompaniat de același procesor de imagine BIONZ X prezent în celebrele aparate din seria α7. Vei sesiza fără îndoială diferența, observând rafinamentul imaginii și calitatea acesteia la iluminări joase, fie că faci fotografii sau înregistrezi filme.

Funcțiile video sunt uimitoare, valorificând bogăția detaliului și sensibilitatea la lumină a aparatului α5100, pentru rezultate pline de finețe și mișcare cursivă. Funcțiile video includ și din ce în ce mai popularul format profesional XAVC S[i]  la o rată de transfer de 50 Mbps, asigurând înregistrări Full HD spectaculoase și un sunet pe măsură. Ca și fotografierea, filmarea beneficiază de sistemul Fast Hybrid AF care asigură menținerea în câmpul de claritate a subiectelor, precum și de sistemul Touch Focus.

Chiar dacă este cel mai mic aparat de fotografiat din lume cu obiective interschimbabile, α5100 include butoane plasate convenabil pentru a ușura cât mai mult fotografierea.

Poți înclina ecranul LCD până la 180° pentru a ține confortabil corpul ergonomic al aparatului cu brațul întins. 

Transmiterea fotografiilor și clipurilor video (MP4) către telefoane, tablete și televizoare este, de asemenea, deosebit de ușoară. Sistemul NFC permite transferul prin alăturarea dispozitivelor compatibile, iar sistemul Wi-Fi Direct dă posibilitatea transferului fără cablu către orice dispozitiv Android sau iOS. Prin sincronizarea camerei cu un smartphone sau tabletă, este activat sistemul Smart Remote Control care îți permite să încadrezi și să declanșezi prin intermediul smartphone-ului sau a tabletei.

Noile accesorii includ carcasa LCS-EBD – disponibilă în trei culori și confecționată într-un stil potrivit cu designul aparatului, precum și telecomanda compactă RM-SPR1 – extrem de utilă pentru autoportrete ”selfie” realizate cu aparatul montat pe trepied. Aparatul α5100 cu obiective interschimbabile – ușor de utilizat, este disponibil acum pentru precomenzi. În Europa, aparatul va fi pus în vânzare la mijlocul lunii septembrie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!