SmartphonesStiri

Moto X2 fotografiat cu carcasa din piele neagra si rama metalica

moto x2

Moto X2 cu capac din piele si carcasa metalica.

Motorola este unul din cei mai apreciati producatori de telefoane mobile cu Android pe glob (in Romania mai putin, din lipsa de prezenta si marketing), cel putin in ultimele 12 luni de zile, multumita gamei Moto. Recent Lenovo a decis sa achizitioneze Motorola Mobility de la Google in schimbul fabuloasei sume de 2.9 miliarde de dolari, cu scopul de a-si consolida pozitia de principal producator pe acest segment.

Anul acesta Motorola va continua aceasta serie cu cel putin doua modele, care conform zvonurilor ar putea fi denumite Moto X2 / Moto X+1 si Moto G2. Ambele modele au fost deja zarite in cateva fotografii, insa astazi avem parte de ceva mai deosebit. In imaginea de sus, putem observa un presupus Moto X2 cu rama metalica si carcasa (capacul spate) realizata din piele neagra.

Se zvoneste ca Moto X2 ar dotat cu un ecran Full HD de 5.2 inci in diagonala, un procesor Snapdragon 800, 2GB RAM, camera foto de 12MP si cea mai noua versiune de Android.

Motorola va sustine o conferinta cu presa pe data de 4 septembrie la Chicago, unde ne asteptam ca noile modele de smartphone ale seriei Moto sa isi faca aparitia impreuna cu primul smarwatch al companiei – Moto 360.

Ce spuneti de un telefon cu un capac cu o astfel de textura din piele?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!