ElectrocasniceStiri

LG va prezenta o noua gama de frigidere la IFA2014 cu consum economic

frigidere

LG Electronics nu putea lipsa de la un asemenea eveniment cum este IFA 2014. Astfel, la fel ca si in anii anteriori vom avea parte de o gama variata de produse electronice si electrocasnice din partea sud coreenilor, printre acestea se va numara si noua gama de frigidere cu consum eficient de energie, care ajut la mentinerea prospetimii alimentelor si la depozitarea si organizarea acestora mult mai usor si mai convenabil.

Noua gama va beneficia de un nou comprsor invertor linear de la LG, cu o rata incredibila a energiei consumate (Total No Frost A+++ -20%). LG se lauda cu faptul ca sunt lideri ai industriei de frigidere in materie de eficienta, multumita congelatoarelor din partea inferioara. Acest lucru datorandu-se compresorului invertor linear care foloseste un piston drept in loc de un piston conventional, determinand astfel mai putina frictiune interna, o mai mare fiabilitate, o mai mare durabilitate si mai putin zgomot. In testele efectuate de catre VDE, frigiderele LG dotate cu tehnologia bazata pe acest compresor invertor linear s-au dovedit a fi cu aproximativ 32% mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie decat cele echipate cu compresoare cu piston conventional, contribuind in mod semnificativ la facturi mai mici la electricitate. VDE a remarcat, de asemenea, faptul ca sunt si cu pana la 25% mai silentioase, comparativ cu alte frigidere alimentate printr-un compresor obisnuit. Iar datorita durabilității sale, compresorul invertor linear LG are 10 ani garantie.

„Consumatorii europeni sunt foarte conștienți de aspectul eco și țin cont de importanța eficienței energetice atunci când aleg electrocasnice”, a declarat Seong-jin Jo, președinte și CEO al LG Electronics Home Appliance Company. „Ultimele frigidere LG au fost proiectate ținând cont de acest lucru. Fiecare model are o serie de tehnologii de ultimă oră care reduc emisia de dioxid carbon, în timp ce maximizează performanța și confortul utilizatorului.”

Publicul care viziteaza IFA 2014 la Berlin in perioada 3 – 10 septembrie pot vedea expusa noua gama de frigidere la standul LG in sala 11.2 din Messe Berlin. Pentru mai multe detalii despre noile produse accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

București, 1 septembrie 2014 – LG Electronics prezintă cea mai nouă gamă de frigidere cu consum eficient de energie la IFA 2014 din Berlin, Germania, oferind o paletă largă de modele care permit o economie excelentă de energie și utilitate la cel mai înalt nivel, în acord cu standardele europene actuale. Frigiderele evoluate LG ajută la menținerea prospețimii alimentelor și la depozitarea și organizarea acestora mult mai ușor și mai convenabil.

Economie de energie extraordinară cu revoluționarul compresor invertor linear LG
Cu un incredibil rating de energie Total No Frost de A+++ -20%, frigiderele LG cu congelatoare în partea inferioară sunt lideri ai industriei în materie de eficiență. Acest lucru se datorează avansatului compresor invertor linear care folosește un piston drept în loc de un piston convențional, determinând astfel mai puțină fricțiune internă, o mai mare fiabilitate, o mai mare durabilitate și mai puțin zgomot. În testele efectuate de către VDE, frigiderele LG dotate cu tehnologia bazată pe acest compresor invertor linear s-au dovedit a fi cu aproximativ 32% mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie decât cele echipate cu compresoare cu piston convențional, contribuind în mod semnificativ la facturi mai mici la electricitate. VDE a remarcat, de asemenea, faptul că refrigeratoarele LG au fost cu până la 25% mai silențioase, comparativ cu alte frigidere alimentate printr-un compresor obișnuit. Iar datorită durabilității sale, compresorul invertor linear LG are 10 ani garanție.

Inovatoarea tehnologie Door-in-Door pentru acces rapid și ușor, cu o pierdere mai mică de aer rece
Convenabilul design LG Door-in-Door face mai ușor accesul la alimentele și băuturile din frigider consumate frecvent, în timp ce reduce cantitatea de aer rece care iese din compartimentul principal al frigiderului cu până la 41%, păstrând prospețimea alimentelor mai mult timp. Coșul reglabil LG și sertarul la îndemână permit configurații personalizate. Fiecare membru al familiei poate ajusta cu ușurință înălțimea diferitelor compartimente interioare în funcție de propriile nevoi. Această caracteristică Door-in-Door, care s-a dovedit a fi foarte folositoare, a fost adoptată de toate frigiderele LG, inclusiv de cele de tip side-by-side, multi-door și cele ce au congelator dispus în partea de sus.

Stocare mai inteligentă într-un spațiu mai mare pentru flexibilitate maximă
Un zid de izolare mai subțire permite noului frigider cu patru uși LG să se mândrească cu o capacitate internă adâncă. Peretele median găsit de obicei în frigiderele cu două uși a fost, de asemenea, eliminat, permițând frigiderului să creeze și mai mult spațiu pentru depozitarea mâncării și a băuturilor. Mai mult decât atât, confortul ce ține de caracteristicile sistemului inteligent de depozitare este oferit de o tehnologie de gestionare a spațiului care îmbunătățește separarea de stocare și, de asemenea, ajută posesorii să organizeze conținutul frigiderului lor în moduri cât mai creative.

Total No Frost cu management inteligent al aerului pentru alimente mai proaspete
În timp ce majoritatea sistemelor convenționale de flux intern al aerului determină dispersarea inconsecventă a acestuia, tehnologia avansată LG Total No Frost, prezentă în toate frigiderele LG, oferă chiar și o răcire din interior. Datorită sistemului Multi Air Flow, aerul rece este transportat prin mai multe guri de aerisire, asigurând răcirea eficientă chiar și la pierderi de temperatură. Iar sistemul unic de filtrare Pure N Fresh de la LG are un ventilator puternic ce îndepărtează mirosurile în timp ce introduce aer purificat prin canalele de flux de aer curat, asigurându-se că produsele alimentare rămân proaspete mai mult timp.

Tehnologia inteligentă și caracteristicile de consolidare a confortului
Caracteristica LG Smart Diagnostic prezentă la unele modele LG, permite reprezentanților din call center să diagnosticheze rapid orice probleme ale frigiderului, fără a fi nevoie să facă o vizită la domiciliu. Capacul de tip grilaj al Moist Balance Crisper îmbunătățește retenția de hidratare, contribuind la creșterea longevității legumelor și fructelor. Situat în compartimentul principal al frigiderului, convenabilul Fresh 0 Zone este un loc ideal pentru a depozita carne și pește, în timp ce consumatorii pot avea acces imediat la aceste alimente, pe care le consuma frecvent, fără să fie nevoiți să le înghețe și să le dezghețe.

Noul contur din sticlă al congelatorului dispus în partea de jos (modelul GBB930KRQZT) este un element câștigător al premiilor Red Dot Design 2014, combinând estetica rafinată cu caracteristicile proiectate în acord cu nevoile consumatorului. Exteriorul sticlei acestui model unic și premium oferă o combinație de stil modern de lux și performanță impresionantă.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!