AccesoriiSmartphonesStiriWearable

Liquid Jade si Liquid Leap ajung in Europa prin „vama” IFA 2014

Liquid Jade si Liquid Leap

La Computex 2014, in luna iunie, Acer a prezentat Liquid Jade si Liquid Leap, cel mai compact smartphone de 5 inci din lume (asta pretinde Acer – 140.5 x 69 x 7.5 mm) si smartwatchul, care vine sa acompanieze ca un accesoriu noul telefon.

Daca pana in prezent cele doua gadgeturi Acer nu au putut fi vazute decat in Asia, de luna aceasta Liquid Jade si Liquid Leap vor putea fi vazute si butonate in cadrul IFA 2014, la Berlin pana pe 10 septembrie.

Pe partea de specificatii, va putem spune ca Acer Liquid Jade este dotat cu un ecran IPS HD de 5 inci, un procesor quad-core MediaTek MT6582 de 1.3GHz, 1GB memorie RAM si 8GB spatiu intern + slot micro SD. Liquid Jade are o baterie de 2.100 mAh, camera foto principala de 13MP, ruleaza Android 4.4 si este disponibil in varianta de un SIM sau dual SIM.

Smartwatch-ul Liquid Leap este dotat cu cel mai mic ecran tactil produs vreodata de Acer (1 inci in diagonala), o curea cauciucata antialergica, astfel ca poate fi purtat chiar si in somn de el sau ea, spune producatorul. Liquid Leap e o combinatie intre o brata de fitness si un ceas cu functii smart. Carcasa este rezistenta la apa si praf, iar functiile software cu care este dotat ii va permite posesorului sa rapsunda la apeluri, sa trimita si sa raspunda la sms-uri, sa citeasca notificarile de pe telefonul mobil direct pe ecranul de 1 inci sau sa asculte muzica.

Acer spune ca bateria acestui smartwatch are o autonomie de pana la 7 zile. Ceasul va fi disponibil din 7 septembrie in Europa in patru culori: alb, negru, verde marin si roz.

Pretul telefonului Liquid Jade va fi de 230 de Euro, iar cel al ceasului Liquid Leap 100 de Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!