AccesoriiCamere FotoStiri

QX1 si QX30, noile obiective lansate de Sony – IFA 2014

QX1 si QX30

QX1 si QX30, noua generatie de obiective lansate de Sony

Cei de la Sony sunt axati pe foarte multe segmente, de la smartphone-uri, tablete, TV-uri, dispozitive audio/video, mai nou gadget-uri purtabile, dar si pe partea de fotografie. Astfel, au lansat noile obiective QX1 si QX30 in cadrul conferintei gazduite la IFA 2014.

Noua generatie de obiective QX1 si QX30 sunt realizate incat sa functioneze singure sau pe spatele unui smartphone, iar in caz ca se opteaza pentru sincronizarea cu un smartphone, tot ce e nevoie e o aplicatie numita Sony PlayMemories Mobile App, dar si de conectivitate, NFC sau Wi-Fi.

Obiectivul QX1 are acelasi senzor de imagine APS-C CMOS, in timp ce QX30 este o versiune mai imbunatatita a obiectivului QX10, avand un zoom optic de 30x Sony G Lens si functii auto-focus aflate in prezent si pe lentilele Sony Cyber-shot.

Noile obiective QX1 si QX30 vor fi disponibile in aceasta toamna, obiectivul QX30 avand un pret de $350 avand Septembrie ca luna de lansare, in timp ce QX1 costa $400 si se va lansa in Noiembrie. Sony a mai lansat la IFA 2014 si cele doua mari flaghip-uri Xperia Z3 si Z3 Compact, alaturi de telefonul de buget Xperia E3, tableta Xperia Z3 Tablet Compact si noul gadget purtabil, Smartwatch 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!