SmartphonesStiri

Nexus 6 fotografiat langa LG G3?

Nexus 6 fotografiat

Ieri, a aparut in presa de specialitate o imagine realizata cel mai probabil in PhotoShop, care ar reda fidel aspectul lui Nexus X / Nexus 6In acea imagine se putea distinge un Moto X, dar cu un ecran cu diagonala mai mare (5.9 inci) si butonul de Power si Volum amplasate ceva mai jos in partea dreapta.

Se zvoneste de ceva vreme ca Motorola ar putea fi producatorul urmatorului telefon Google Nexus, de fapt, este si o dorinta a utilizatorilor de Nexus si, iata ca, Google pare sa fi ascultat de cerintele lor.

Astazi, o noua imagine, de aceasta data este o fotografie, ne arata acelasi dispozitiv (presupus Nexus 6) langa un LG G3 (ecran de 5.5 inci), lucru ce ne confirma zvonul de ieri, cum ca ar avea un ecran de 5.9 inci in diagonala.

Urmatorul Nexus ar putea beneficia de un ecran cu rezolutie Quad HD (2560 x 1440), procesor Snapdragon 805, 2 sau 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern, camere de 13MP si 2MP si Android L.

Desi aceste detalii nu ne confirma ca ar fi un produs Nexus, deoarece nu apare niciunde pe carcasa brandingul Nexus, se vorbeste, ca Motorola ar putea produce nu unu, ci doua dispozitive Nexus. Adica, un Nexus 6 de 5.2 inci in diagonala si unul de tip phablet care ar purta denumirea Nexus X.

Google ar putea lansa anul acesta si o tableta Nexus, produsa de taiwanezii de la HTC, toate aceste terminale sunt asteptate sa debuteze in urmatoarele saptamani.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!