StiriTablete

Nokia revine! Nokia N1 este noua tableta cu Android 5.0

nokia n1

Nokia N1, noua tableta pregatita de finlandezii de la Nokia

Fani Nokia, aveti un nou motiv de bucurie. Desi Microsoft a achizitionat divizia Nokia Devices & Services, compania finlandeza nu a devenit istorie, ci s-a orientat pe un alt segment destul de bine apreciat. Tabletele. Astfel, Nokia N1 este noua tableta pregatita de finlandezii de la Nokia, tableta ce ruleaza sistemul de operare Android Lollipop 5.0.

Nokia N1 dispune de un ecran IPS LCD de 7.9 inch cu rezolutia de 2048×1536 si protectie Gorilla Glass 3, un procesor Intel Atom Z3580 de 2.3 GHz si arhitectura pe 64-bit, GPU PowerVR G6430, 2GB memorie RAM, 32GB memorie interna de stocare (fara slot microSD), o camera frontala de 5 megapixeli si una principala de 8 megapixeli. Dispune de difuzoare stereo, are un design unibody din aluminiu, iar conectivitatea este reprezentata de: dual-channel 802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi cu MIMO, BLuetooth 4.0, micro-USB cu conector Type-C reversibil. Bateria este de 5300 mAh si ruleaza Android Lollipop, integrat cu Nokia Z Launcher.

Pretul tabletei Nokia N1 este de $249 (fara taxe), iar lansarea acesteia va incepe in primul trimestru din 2015, in China, urmand mai tarziu si in celelalte piete din lume.

http://youtu.be/IwJmthxJV5Q

2 Comments

  1. daca ar fi pus ei android pe telefoane acum vreo 3 ani… samsung era la gradinita acum fata de nokia… dar nu, aui vrut ei sa fie mai ciumegi. si au dat-o in bara.
    sa-i puna la tableta asta si cartela sim. sa vezi cum bate vanzarile de galaxy tab

  2. Întotdeauna am apreciat Nokia mai mult decât pe ceilalți producători de telefoane, motiv pentru care am făcut compromisul de a-mi lua un Lumia. Windows Phone e plistisitor după o anumită perioadă de utilizare, însă nu pot să spun același lucru și despre Android. Aștept cu nerăbdare momentul în care se va lansa această tabletă și nu, nu sunt un fan al tabletelor. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!