StiriTelecom

Vodafone Romania isi extinde acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G, la 33 de tari

Vodafone Romania isi extinde acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G photo

Vodafone Romania isi extinde acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G

Vodafone Romania isi extinde acoperirea internationala a serviciilor de roaming 4G, ajungand la 33 de tari, si adauga Australia, Africa de Sud, Brazilia, Croatia, Canada, Cehia, Irlanda, Israel, Japonia, Malaezia, Peru, Qatar, Rusia, Singapore, Slovenia, Sri Lanka, SUA si Thailanda pe lista tarilor cu roaming 4G.

“Perioada Sarbatorilor se apropie si Vodafone deja a facut pasi importanti pentru a se asigura ca utilizatorii sai beneficiaza, in strainatate, de servicii de roaming 4G fara costuri suplimentare. Astfel, clientii nostri se pot bucura de vacante si de calatoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteza pentru vizionarea de videoclipuri, streaming-ul de muzica, navigarea online, productivitatea online si multe altele, in 33 de tari din intreaga lume. Vom continua sa extindem lista de tari in care serviciile de roaming 4G sunt disponibile, in timp ce vom oferi si utilizatorilor din strainatate care calatoresc in Romania acces la reteaua avansata 4G a Vodafone Romania, certificata in multiple randuri”, a spus Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.

Vodafone este primul operator telecom din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, in noiembrie 2013, pentru utilizatorii sau care calatoresc in Portugalia, Grecia, Spania, Italia, extinzandu-le apoi si in Austria, Belgia, Elvetia, Coreea de Sud, Elvetia, Franta, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda si Taiwan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!