EvenimenteStiriTechTelecom

SuperCoders la a II-a editie, Orange cauta viitorii programatori ai tarii

supercoders

Orange Romania ajunge la a doua editie cu workshopul SuperCoders, dedicat tinerilor si viitorilor programatori ai tarii, cu varste cuprinse intre 10 si 13 ani. SuperCoders se desfasoara simultan in patru tari: Romania, Spania, Franta si Polonia.

In cadrul celei de a II-a editii de SuperCoders, se vor organiza ateliere de invatare a limbajelor, cum sa utilizeze tehnologia prin metode interactive, vor lucra pe platforma Scratch, vor realiza propriile animatii și vor descoperi ce inseamna sa lucreze in echipa. Atelierele se vor desfasura in Bucuresti si Cluj-Napoca, pe 10 februarie, in intervalul 14:00 – 17:00. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Sigurantei pe Internet 2015 (SID), o initiativa la nivel european ce are ca scop promovarea utilizarii internetului intr-un mod sigur si responsabil.

Inscrierile se pot face pana pe 4 februarie, printr-un e-mail la adresa csr@orange.ro. Inscrierea este gratuita, in limita locurilor disponibile (20 de locuri disponibile in Bucuresti si 15 locuri disponibile in Cluj – Napoca).

Evenimentul este organizat de catre Orange Romania cu sprijinul Simplon Romania si Salvati Copiii. Mai multe detalii despre #SuperCoders puteti afla de pe site-ul operatorului telecom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!