SmartphonesStiri

Sasiul telefonului Galaxy S6 fotografiat. Dezvaluie un aspect oarecum similar cu cel al telefoanelor iPhone

sasiul telefonului galaxy s6

Sasiul telefonului Galaxy S6 surprins intr-o serie de fotografii care ne dezvaluie noi amanunte despre acest viitor smartphone.

Acum ca stim ca Samsung Electronics a stabilit data de 1 martie pentru marele eveniment Samsung Unpacked 2015, nu mai avem dubii ca, pe scena de la Mobile World Congress din Barcelona, producatorul sud-coreean va dezvalui smartphone-ul Galaxy S6 si, probabil, si modelul cu ecran curbat pe ambele margini – Galaxy S Edge.

In ultimele 24 de ore, au inceput sa circule in presa de specialitate, o serie de fotografii care se presupun ca ne arata sasiul telefonului Galaxy S6. De ce, e atat de important acest sasiu metalic? Deoarece, ne dezvaluie o serie de lucruri despre telefon, si anume: confirma faptul ca jack-ul audio, portul micro USB si singurul difuzor al telefonului se vor gasi in partea de jos a gadgetului, in timp ce slotul pentru SIM va fi pozitionat pe partea stanga, iar butonul de power in partea dreapta a ecranului. Aceleasi imagini ale sasiului telefonului, ne mai arata ca LED-ul Flash cu senzor care masoara bataile inimii sunt amplasate in partea dreapta a camerei principale de pe spate, dar si faptul ca partile laterale ale lui Galaxy S6, vor semana izbitor cu design-ul telefoanelor Apple iPhone (nu ca noile iPhone 6 si 6 Plus, nu ar fi imprumutat in mare parte design-ul de la seria HTC One, cel putin spatele si partile laterale rotunjite).

Credeti ca Samsung Galaxy S6 va fi un telefon revolutionar anul acesta, sau producatorul coreean va dezamagi fanii din nou?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!