EvenimenteSmartphonesStiri

Huawei isi propune sa vanda 10.000 smartphone-uri prin reteaua de magazine Flanco

Huawei Ascend G7

Chinezii de la Huawei s-au inteles cu lantul national de magazine Flanco Retail, contract in urma caruia producatorul spera sa comercializeze pe teritoriul Romaniei cel putin 10.000 de smartphone-uri Huawei.

Unele din cele mai bine vândute modele Huawei în România, respectiv Ascend Y530, Ascend P7, Ascend G6 și Ascend Y330 vor putea fi cumpărate de către clienții Flanco atât din magazinele lanțului de retail, cât și online, de pe www.flanco.ro. Acestor modele, li se adaugă nou-sositele Mate7 și G7, cu un display generos de 6 inci, respectiv 5,5 inci și cu o cameră foto de 13 megapixeli.

Brandul Huawei începe să devină din ce în ce mai popular în România așa că era firesc să venim mai aproape de potențialii noștri clienți prin pătrunderea într-una din cele mai extinse rețele de magazine electro-IT, compania Flanco. Românii au acum posibilitatea de a testa smartphone-urile Huawei atunci când merg în magazinele Flanco și de a beneficia de ofertele speciale pe care le vom anunța periodic.” a declarat Sorina Măcărescu, country manager Huawei Devices Romania.

Cu prețuri cuprinse între 350 RON și 2600 RON, modelele de smartphone-uri din portofoliul Huawei se adresează unor categorii diferite de public. Fie că își achiziționează primul smartphone sau că își doresc un produs premium, cu procesor octa-core și camere foto de 13MP și 8MP, românii vor putea alege dintr-o gama variată de telefoane Huawei, de fiecare dată când vor vizita magazinele Flanco

“Observăm în piață o cerere tot mai mare pentru produsele Huawei și o dezvoltare accelerată a acestui brand în România. Smartphone-urile Huawei încorporează  tehnologiile prezentului la prețuri competitive și suntem siguri că vom avea un parteneriat de succes. Extinderea gamei de smartphone-uri face parte din strategia companiei de a aduce mai aproape tehnologia și noi branduri de clienții noștri, pe care îi așteptăm în magazine”,a declarat Adrian Neagu, Telecom Division Manager Flanco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!