SmartphonesStiriTelecom

Patru telefoane 4G de top, vor intra in oferta Orange Romania

telefoane 4g de top

Au trecut ceva mai mult de 2 luni de zile de cand am intrat in noul an (2015), de atunci si pana in prezent au fost lansate o sumedenie de telefoane 4G de top, printre care se numara LG G Flex 2, HTC One M9 sau Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Toate aceste telefoane 4G de top, vor fi disponibile in oferta operatorului Orange Romania.

In prezent, Orange ofera cea mai extinsa retea 4G din Romania, cu o acoperire de 89% din populatia urbana si 62% din populatia nationala la 31 decembrie 2014, si ofera viteze 4G+ de pina la 300Mbps in 6 orase din tara.

Patru telefoane 4G de top, vor intra in oferta Orange Romania

Cel mai nou telefon LG, G Flex 2, este deja disponibil pentru precomenzi în portofoliul Orange 4G+, urmând să fie livrat clienților începând din 23 martie. Ecranul Plastic-OLED Full HD de 5.5 inci oferă o experiență de vizualizare incredibil de clară și vie din orice unghi. Telefonul poate fi achiziționat la Orange la prețul de 189 eur (TVA inclus) alături de un abonament Pantera 41.

De la mijlocul lunii martie clienții Orange pot achiziționa la precomanda cele mai noi apariții Samsung, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, și vor primi cadou un încărcător wireless, precum și un cadou surpriză, în limita stocului disponibil. Orange va avea în portofoliu toate variantele de stocare 23GB/64GB/128GB și nuanțele disponibile: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz și Green Emerald.

Telefoanele Galaxy S6 și Galaxy S6 edge integrează specificații tehnice avansate într-un design practic și elegant. Galaxy S6 edge este un telefon impresionant, cu un design modern, ce oferă o experiență de vizualizare captivantă datorită primului ecran din lume curbat pe ambele părți.

De asemenea, începând din data de 27 aprilie, clienții Orange au la dispoziție HTC One M9, mai mic şi mai uşor de ţinut în mână, acum cu un design pus în evidenţă de un finisaj rafinat, în tonuri de argintiu şi rose gold. Marginile laterale aurii se îmbină armonios cu carcasa argintie de pe spate, ca o ramă în jurul ecranului luminos şi plin de culoare. Telefonul va fi disponibil la Orange în două culori Gunmetal Grey și Gold on Silver, iar precomenzile vor fi disponibile din luna aprilie.

Clienții Orange care au de cel puțin 6 luni un abonament își pot schimba telefonul oricând doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei nu trebuie să mai aștepte până la terminarea contractului anterior si isi pot alege un nou telefon, cu prelungirea abonamentului existent sau activarea unui abonament nou.  În plus, prin Buy-Back 4G, clienții au o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Detalii pe pagina operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!