ConcursStiri

Pune-ți amprenta si poti castiga un smartphone Allview E3 Sign [Concurs]

wp_20150313_12_48_38_pro

Fie ca esti incepator sau un utilizator avansat in materie de gadgeturi si sisteme de operare, cu totii avem din cand in cand nevoie de ajutor, de un sfat bun sau de o parere de la cei din jur.

Pune-ți amprenta si contribuie la dezvoltarea comunitatii Gadget Talk Romania, iar noi iti vom premia fidelitatea cu un smartphone de noua generatie de la Allview. Este vorba despre E3 Sign, primul telefon cu senzor de amprenta al producatorului brasovean si toate accesoriile incluse in cutie (husa, folie ecran, adaptor, casti, cablu USB)..

Tot ce trebuie sa faci, e sa urmezi cativa pasi simpli:

  1. Inscrie-te la Newsletter
  2. Abonează-te la canalul nostru de pe YouTube
  3. Impartaseste acest articol cu colegii si prietenii tai de pe Facebook prin TAG-uirea lor, in special pe cei care au nevoie de ajutor sau de sfaturi din domeniul IT&C (fiecare prieten tag-uit in plus conteaza si contribuie si el automat la dezvoltarea acestei comunitati)
  4. Confirma primii trei pasi printr-un comment pe postarea cu concursul afisata pe pagina noastra de Facebok si esti automat calificat pentru tragerea la sorti de pe 29 martie. Extragerea se va efectua cu ajutorul siteului www.random.org

Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de concurs, va rugam, sa ne contactati! Pentru mai multe detalii despre termenii si conditiile concursurile organizate de Gadget Talk Romania, gasiti aici.

Nu uitati!! Numai impreuna suntem o comunitate de prieteni si utilizatori de gadgeturi, ce ne putem ajuta la identificarea si solutionarea diferitelor probleme tehnice, pe care le intampinam zi de zi pe tableta, telefon, laptop sau oricare alt gadget preferat.

Update (29 martie): Castigatorul concursului si a smartphone-ului este Arge Deianira.lista

10 Comments

  1. Imi place cum e facut review-ul si telefonul este interesante, are specificatii bune

  2. Super tare noua tehnologie e pasiunea mea si nu trebuie sa imi scape nimic .woww

  3. Chiar imi place ideea acestui telefon cu amprenta. Pare asa din „near future” :P

  4. tehnologia este cea care merge impreuna cu evolutia acumularilor si a invataturii de aceea trebuie sa ne punem amprenta pe viitorul ei

  5. O idee binevenita,multumesc pentru sansa de a participa.

  6. Superb telefon un pas in viitor cu utilizarea amprentei

  7. consider utilizarea amprentei pentru telefon un pas inainte pentru intimitatea posesorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!