Stiri

Rezistenta telefonului Galaxy S6 Edge, supusa testelor (video)

Rezistenta telefonului Galaxy S6 Edge

S-a nascut „o moda/trend” in randul impatimitilor de tehnologie, sa supuna noile modele de telefoane aparute, la tot felul de teste de rezistenta, cum ar fi scufundarea gadgeturilor in apa sau trantirea lor in mod intentionat, pe jos.

Astfel, ca nici Samsung Galaxy S6 Edge nu scapa de acest tip de tratment, doar pentru a afla cat de rezistent este smartphone-ul producatorului sud coreean.

In primul videoclip, telefonul Galaxy S6 Edge este trantit de podeaua din birou (mocheta pe jos, sau cel putin asa pare) in mod repetat si cu destula forta, insa telefonul rezista la impact, dupa cum se poate observa pe clip.

https://www.youtube.com/watch?v=_r5BFHDnCTs

 

In cel de-al doilea videoclip, un alt S6 Edge este scufundat intr-un bol cu apa, timp de aproximativ 25 de minute, dupa care este scos si aprins, pus la incarcat, timp in care face si un scurt in dreptul mufei incarcatorului si, totusi, telefonul pare sa fi supravietuit, chiar daca pare destul de „sifonat,” in urma testului. Mentionam ca acest model nu este rezistent la apa, sau cel putin Samsung nu a mentionat acest lucru pana in prezent.

Samsung Galaxy S6 Edge impreuna cu modelul classic Galaxy S6, sunt disponibile in acest moment la precomanda, atat de la operatorii telecom, cat si prin retail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!