EvenimenteStiriTech

HELLA Driving Innovation Day, aduce CEO-ul proiectului URBEE la Timisoara

Hella Driving Inovation Day
foto credit: Korlogic

Pe data de 25 aprilie, 2015, va avea loc in premiera la Timisoara, HELLA Driving Innovation Day. Eveniment ce va reuni specialistii din domeniul Automotive (local, national si international), Inginerie, IT, Cercetare si Dezvoltare.

HELLA Driving Innovation Day este primul eveniment de acest tip din seria unor evenimente pe care compania HELLA Romania le va gazdui in Timisoara (subsidiara locala a grupului german HELLA, cunoscut la nivel international ca furnizor pentru industria automotive globala).

De asemenea, HELLA Driving Innovation Day il va avea ca oaspete si speaker pe CEO-ul proiectului URBEE (masina printata 3D), domnul Jim Kor.

“Acest eveniment este o ocazie unica pentru toti cei care sunt pasionati de tehnologie si inovatie sa descopere noile trenduri din industria automotive internationala, direct de la guest speaker-ul evenimentului, domnul Jim Kor, inginer de mecanica si design, vizionar si proiectant al conceptului URBEE, o masina ecologica, printata 3D aproape in totalitate. Mai mult, pentru cei care iubesc si apreciaza procesul de transformare a unui vis in realitate, impreuna cu partenerul nostru pentru aceasta initiativa, Banat Car, am pregatit participantilor o surpriza care consta in posibilitatea efectuarii unui drive test cu noua flota BMW din parcul auto Banat Car Timisoara.” se arata intr-un comunicat de presa transmis de HELLA Romania.

Evenimentul va avea loc la hotel Boavista, incepand cu ora 09:00 (dimineata), pe data de 25 aprilie, si este organizat de HELLA Romania in colaborare cu Banat Car.

468x60hella

Participarea este gratuita, iar accesul in cadrul evenimentului se face pe baza unei invitatii care se poate obtine doar in urma unei inscrieri si preselectii. Perioada de inscriere incepe in data de 20 Martie, 2015 si se incheie in 10 Aprilie, 2015.

Ulterior inscrierii, toti cei care au fost selectati pentru participare, vor primi confirmarea, prin email, pana in data de 17 Aprilie, 2015.

Pentru cei care doresc sa participe la HELLA Driving Innovation Day, sunt rugati sa acceseze site-ul organizatorului.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!