SmartphonesStiri

LG-F500 G4 dezvaluit in toata splendoarea lui, lansarea compromisa

LG-F500 G4

LG Electronics urmeaza sa lanseze pe data de 28 aprilie smartphone-ul LG-F500 G4, in cadrul unui eveniment grandios care se va desfasura simultan pe mai multe continente. Aceasta lansare a fost stricata astazi de cea mai importanta scurgere de informatii a telefonului LG G4 de pana acum.

Conform unui website dedicat in limba coreean, pe care LG probabil il pregatise pentru prezentarea detaliata a smartphone-ului imediat dupa lansarea oficiala de pe 28 aprilie si pe care intre timp l-a inchis, telefonul G4 va fi echipat cu un ecran (deja anuntat) cu diagoanala de 5.5 inci si rezolutie 2560 x 1440, procesorul hexa-core Snapdragon 808, 3GB memorie RAM si 32GB spatiu intern. Trebuie sa punctam faptul ca smartphone-ul nu e atat de diferit din punct de vedere al design-ului sau, fata de modelul G3, de anul trecut.

lg-f500-g4 (12)

 

De asemenea, LG-F500 G4 va beneficia de o baterie detasabila Li-Ion cu capacitatea de 3.000 mAh, o camera foto principala pe spate de 16MP, f/1.8 cu acelasi sistem autofocus bazat pe LASER ca si modelul LG G3 de anul trecut, incarcare wireless si o varietate mare de accesorii: cele mai notabile ar fi capacele spate din diferite materiale (plastic, piele, etc), husele QuickCircle si incarcatorul Qi wireless.

lg-f500-g4 (8)

Mai sunt ceva mai mult de doua saptamani pana la lansarea propriu-zisa si, deja, avem cam toate informatiile tehnice, inclusiv imagini cu smartphone-ul LG-F500 G4, care trebuie sa recunoastem ca arata superb. Se zvoneste ca LG ar putea lansa si o varianta usor curbata care ar putea purta denumirea LG G4 Curve, insa, cel mai probabil, este unul din modelele cu capac spate dintr-un alt material.

Voi ce parere aveti de noul model? 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!