StiriTablete

Tableta Samsung Galaxy Tab S2 ar putea fi anuntata luna viitoare

samsung galaxy tab s2

Samsung Galaxy Tab S2 – Noua tableta ar putea fi anuntata in luna Iunie

Samsung Galaxy Tab S2 ar putea fi urmatoarea tableta a sud-coreenilor, anuntul fiind, conform zvonurilor, in luna Iunie a acestui an.  Aceasta tableta va veni pe piata in doua dimensiuni, de 8 si 9.7 inch, iar specificatiile hardware reprezinta un model high-end.

Astfel, Samsung Galaxy Tab S2 ar avea un ecran cu rezolutia de 2048 x 1536 pixeli si tehnologie Super-AMOLED, procesor octa-core Exynos cu frecventa de 1.9GHz, GPU Mali-T760MP6, 3GB memorie RAM, camera foto pe spate de 8 megapixeli si ruleaza sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop. Acest model ar avea o grosime de doar 5.4mm si o greutate de 260 grame si 407 grame, greutatea diferind din cauza dimensiunilor tabletei. Cat despre conectivitate, Samsung Galaxy Tab S2 va veni in versiune Wi-Fi, dar si LTE.

Mai multe detalii ar trebui sa aflam luna viitoare, in caz ca zvonurile sunt adevarate. Pana atunci, toate aceste informatii trebuie tratate ca un zvon, nicidecum ca o informatie oficiala, deoarece compania sud-coreeana nu si-a exprimat pozitia fata de cele publicate in mediul online.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!