AndroidSecuritateSmartphonesSOFTWAREStiri

Cum obtin Root pe Samsung Galaxy S6 si S6 Edge? Foarte simplu, cu PingPong Root!

Cum obtin Root pe Samsung Galaxy S6

Cum obtin Root pe Samsung Galaxy S6? Nimic mai simplu! Ai nevoie de o aplicatie si de doar 2 minute.

Ai achizitionat un smartphone Samsung Galaxy S6, sau un Galaxy S6 Edge si ti neaparat sa ai acces de administrator pe telefonul tau, insa nu gasesti o metoda simpla si rapida prin care sa obtii root pe el? Ei bine, PingPong Root este aplicatia de care ai nevoie. O aplicatie ce iti ofera acces de administrator cu un simplu tap, dupa care astepti sa isi faca singura treaba si-apoi primesti acces de root pe sistemul Android al telefonului.

Comunitatea XDA Developers este printre cele mai mari de pe Internet, care ofera tot felul de hack-uri, aplicatii, tutoriale s.a.m.d, pentru ca tu sa te bucuri de acces total pe gadgeturile tale, limitate din fabrica.

Aplicatia PingPong Root o puteti descarca de pe forumul XDA, inainte sa lansati aceasta aplicatie, asigurati-va ca versiunea de firmware de pe telefonul vostru e compatibila cu aplicatia aceasta (lista completa pe acelasi thread din forumul XDA), dar si ca ati bifat ‘Unknown Source’ din meniul Setari – Security.

Daca nici asa nu aveti curajul sa treceti la fapte, mai jos gasiti si doua videoclipuri demonstrative, cu procesul pe care trebuie sa il parcurgeti pentru a obtine acces de root (administrator) pe telefon.

Daca a functionat, anuntati-ne si pe noi in cometarii mai jos, si nu uitati, Like si Share! Have fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!