AccesoriiSmartphonesStiri

Apple anunta comercializarea accesoriului iPhone Lightning Dock

iPhone Lightning Dock

iPhone Lightning dock, Apple lanseaza intr-un final dupa foarte multe luni acccesoriul de tip dock station (statie de incarcare) dedicat telefoanelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Pe langa lansarea Macbook-ului Pro Retina de 15″ cu trackpad-ul Force Touch si cel mai accesibil iMAC de 27″ cu ecran Retina 5K, lansate la inceputul acestei saptamani, Apple a mai lansat foarte subtil si primul iPhone Lightning Dock, cu compatibilitate pentru iPhone 6 si 6 Plus.

Astfel, daca pana in prezent ati incarcat telefonul cu incarcatorul standard din cutie tinandu-l pozitionat pe orizontala, sau cu ajutorul unui dock (statie de incarcare) creat de diferite companii producatoare de accesorii pentru gama iPhone, iata ca, Apple a decis in sfarsit sa ofere acest tip de accesoriu clientilor sai.

iPhone Lightning Dock este listat pe magazinul online al producatorului american la pretul de $39, insa va fi disponibil in curand si prin magazinele partenere Apple de pe glob. 

Platforma noului accesoriu iPhone Lightning Dock permite pozitionarea pe verticala a ambelor modele de iPhone 6, chiar daca dimensiunile lor difera, dupa cum puteti observa din imaginile de presa.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!